Blog

Mi Hazánk - A megoldás

cikkek: 

Hogy mindenki tisztán lásson a 3 nap múlva esedékes válaztások előtt, NÉZZE MEG ezt a videót!!! Utána döntsön, hova szavaz!!! Mert ha Magyarország rosszul dönt, akkor itt kényszeroltások, és népírtás lesz. Bízom benne, hogy a MAGYAROK vannak olyan okosak, hogy átlátnak minden hazug propagandán, és meghallják az IGAZSÁGOT!

A Mi Hazánk Virradat Programja a megoldás Magyarország számára!

Végre az Igazság, béke, biztonság, jólét Országa lehetnénk! 

Mi Hazánk a Megoldás!

Kérlek töltsd le, és olvasd el a programjukat, mielőtt bármilyen véleményt mondanál róluk, nézd meg saját szemeddel, mire képesek!

Engem már ezzel meggyőztek, mert aki ilyet le mer írni egy programba, az biztos, hogy komolyan gondolja, és biztos hogy elkötelezett az igazság mellett. Részletek a programból...

"...a politikai bűnözők, a többszörös visszaesők, a minősített emberölést elkövetők, a különösen kegyetlen bűnözők, rablógyilkosok, pedofilok vagy például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői, tehát a legszörnyűbb és a társadalom számára leginkább káros bűnözők automatikusan oroszországi, jellemzően szibériai börtönökbe kerülnének...Fontos társadalmi üzenet, hogy politikusként nem érdemes lopni, mert ilyen helyre kerülhet az ember...Eltörölnénk a mentelmi jogot"

A Magyar NÉP akaratának kinyilvánítása - Töltsétek ki minél többen! - A szabad akaratotok a tét!

cikkek: 

           

Több mint 1,5 évvel ezelőtt, már kaptam üzenetet az égiektől, hogy az Angyalok le fogják tépni a hatalom álarcát és a Kígyó és a Béke galamb szemben fog állni egymással, de ehhez MI, EMBEREK is kellünk!

Nélkülünk ők sem tehetnek semmit, MOST jött el az ideje, hogy mi is megtegyük a magunkét.

A fenti képeket 2020.04.18-án készítettem, de csak most értettem meg a valódi üzenetét!

2021. év végén "Kívánság" formájában megerősítő üzenet is érkezett, amit korábbi beírásomban olvahatsz. 

Hogy mit kell tenned? Jeleleg most csak annyit, hogy kitöltöd a kérdőíveket a lenti linkeken.

NE tévesszen meg senkit a "nemzeti konzultáció" cím, semmi köze a Fideszhez!

MINDEN EGYES kérdés után nyomj a SZAVAZOK gombra, csak akkor lesz érvényes!

https://rendszervaltok.hu/nemzeti-konzultacio/

https://rendszervaltok.hu/nemzeti-konzultacio-2/

https://rendszervaltok.hu/nemzeti-konzultacio-3/

Ez a kezdeményezés arra irányul, hogy a Magyar Nép vegye vissza saját önrendelkezési jogát, állítsa vissza az 1989-es ideiglenes alkotmányt, ahol még az embereknek alanyi jogon jár az egészségügyi ellátás és a nyugdíj, valamint ahol még szabad akarata volt/van az embereknek, és nem kényszeríthetők semmire. 

A jelenlegi hatalom olyan diktatúrát akar kiépíteni, ahol semmilyen jogod és tulajdonod nincs, nem is vesznek ember számba!

MOST kell cselekedni, nem akkor, amikor már halomra lövik az embereket kérdés nélkül, 1 hónap múlva...

Kérlek töltsétek ki mindegyik kérdőívet, kb 2 perc az egész, és egyszer az életben álljatok ki végre magatokért, a családotokért, a szeretteitekért, a szabadságért, és nem utolsó sorban Magyarországért a Hazátokért, és a Magyarokért! 

Emlékezz!!! Az utolsó üzenet, amit kaptam,  itt  olvasható! Ha az Igazság oldalán álsz, és teszel is érte, nincs miért aggódnod!

A kötelező oltásról szóló rendelet ELLENTÉTES a Munka törvénykönyvével

cikkek: 

Mivel a kötelező oltásról szóló kormány rendelet, ami kimondja, hogy a munkáltató kötelezővé teheti az oltást, teljes mértékben ellent mond a Munka törvénykönyvének, ezért jogilag teljesen törvénytelen!

Magyarul a jelenlegi hatalom sorozatosan megsérti a törvényeket, még a saját törvényeit sem tartja be!

Megsértette már eleve  Magyarország Ideiglenes Alkotmányát, de még a saját maguk által gyártott ál-alkotmányt is, az Alkotmánybíróság pedig szintén alkalmatlan arra, ami a feladata lenne, mert nem ismeri fel, ha egy törvény alkotmányellenes, csak a jelenlegi kormány érdekeit szolgálja ki!

Most pedig a Munka törvénykönyvét is megsértették.

Így a jelenlegi kormány mondjuk ki - alkalmatlan - bárminemű törvényhozásra, ráadásul joga sincs hozzá, és folyamatosan bűncselekményeket követ el, amikért egy átlagembert már meghurcoltak volna, ők meg röhögnek a markukba.

Ez nem csak a kormány csódje, hanem a Jog csődje is, mivel nem szerez érvényt az Igazságnak, hanem hatalmi érdekeket szolgál ki ahelyett, ami a dolga lenne! Egy valódi demokráciában már mind egy szálig börtönben ülnének életük végéig a nép elárulásáért, megnyomorításáért.

Utoljára Mátyás király idejében volt igazság Magyarországon, de sajnos ő már nem tudja megmenteni az országot, a magyarok pedig a hallgatásukkal, a beleegyezésükkel, a cinkosságukkal, a szemet hunyásukkal, szégyent hoznak Magyarország történelmére. Mátyás király forog a sírjában, hogy mi lett országunkból!

Ne oltass, ha élni akarsz!

cikkek: 

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS!!!) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Német Statisztika az Omikronról:

Tünetek
Orrfolyás (54%),

köhögés (57%)

torokfájás (39%)

Eredmény:

186 oltatlan eset
2883 kétszeresen beoltott eset
1 137 háromszorosan beoltott eset
4 020 teljesen beoltott eset

Tehát a beoltottak 57,0/7,02 = 8,12x nagyobb valószínűséggel fertőződnek Omicron-nal, mint a be nem oltottak Németországban! Ez az, amit a védőoltás tett Németország lakosságáért.

Oltás hatékonysága = immunrendszer hatékonysága = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Tehát a beoltottaknak 87,7%-kal alacsonyabb az immunválasza, mint a nem beoltottaknak az Omicronra!!!

Ezek a valóban megdöbbentő adatok azt mutatják, hogy egy oltatlan emberekkel teli szobában, étteremben, bárban, éjszakai klubban, vonaton, hajón vagy repülőn több mint 8-szor nagyobb biztonságban vagyunk az Omicron fertőzéstől, mint a “teljesen beoltott” emberek között. És minél több oltást kapunk, annál gyorsabban halad az immunrendszerünk leépülése. Úgy tűnik továbbá, hogy az oltatlanok elérik a Covid-19 elleni szubherd immunitást, míg a teljesen beoltottakat a vakcinák megakadályozzák ennek elérésében.

A német adatok megsemmisítették az oltási útlevelek mellett szóló érveket, és önmagukban is az azonnali génterápiás és tüskefehérje-oltási tilalom mellett szólnak.

Forrás:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-nemet-kormany-hivatalos-adatai-szer...

Hírek

cikkek: 

Akinek elege van az egész diktatórikus oltás kényszerítésből, a kizsákmányolásból, emberek tönkretételéből, és egyáltalán az egész elmebeteg sátáni 'Új világrend" törekvésekből, azoknak ajánlom, főleg a 30. perctől! Minden egyes embernek harcolnia kell ez ellen az emberiséget irtó világhatalom ellen.

Magyarországon az egyetlen ember, aki ki meri mondani az igazat, aki elmondja a tényeket, és nem hajt fejet a világhatalomnak! (tényleg őszinte)

Oldalak

Subscribe to RSS - Blog