Ne oltass, ha élni akarsz!

cikkek: 

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS!!!) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Német Statisztika az Omikronról:

Tünetek
Orrfolyás (54%),

köhögés (57%)

torokfájás (39%)

Eredmény:

186 oltatlan eset
2883 kétszeresen beoltott eset
1 137 háromszorosan beoltott eset
4 020 teljesen beoltott eset

Tehát a beoltottak 57,0/7,02 = 8,12x nagyobb valószínűséggel fertőződnek Omicron-nal, mint a be nem oltottak Németországban! Ez az, amit a védőoltás tett Németország lakosságáért.

Oltás hatékonysága = immunrendszer hatékonysága = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Tehát a beoltottaknak 87,7%-kal alacsonyabb az immunválasza, mint a nem beoltottaknak az Omicronra!!!

Ezek a valóban megdöbbentő adatok azt mutatják, hogy egy oltatlan emberekkel teli szobában, étteremben, bárban, éjszakai klubban, vonaton, hajón vagy repülőn több mint 8-szor nagyobb biztonságban vagyunk az Omicron fertőzéstől, mint a “teljesen beoltott” emberek között. És minél több oltást kapunk, annál gyorsabban halad az immunrendszerünk leépülése. Úgy tűnik továbbá, hogy az oltatlanok elérik a Covid-19 elleni szubherd immunitást, míg a teljesen beoltottakat a vakcinák megakadályozzák ennek elérésében.

A német adatok megsemmisítették az oltási útlevelek mellett szóló érveket, és önmagukban is az azonnali génterápiás és tüskefehérje-oltási tilalom mellett szólnak.

Forrás:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-nemet-kormany-hivatalos-adatai-szer...