Bemutatkozás

cikkek: 
 
Sziasztok!

Az ezoterika a hobbim, ugyanakkor egy gondolkodásmód is. Körülnézve azt tapasztaltam, hogy rengeteg félreértés és káosz van ezen a területen. Napjainkban vagy elítélik, és tagadják a spiritualitás létezését, vagy pedig mindent ennek szentelnek és közben elfelejtkeznek arról, hogy nem csak meditálásból áll az élet. Egyik sem jó. A harmónia a cél.

Aki érdeklődni kezd az ezoterika iránt, általában fogalma sincs róla, hogy hol is kezdje, mit higyjen el, mi igaz és mi nem. Nem tartom magam tanítónak, csak egy embernek, aki már 2000 óta érdeklődik, informálódik, olvas és tapasztal. Szeretnék segíteni abban, hogy el tudjatok igazodni ebben a káoszban.

Mindezekől eltekintve teljesen normális vagyok. :) Szeretek emberek között lenni, bulizni, utazni, filmeket nézni, táncolni, olvasni.

Mindazonáltal el kell mondanom, hogy sok ember nem érti meg azt a fajta gondolkodás módot, ami az ezoterikus tanulmányokkal jár, és e miatt az útkereső embert támadások érik. Mindezt azért, mert a miértekre keressük a választ és nem elégszünk meg felszínes magyarázatokkal.

Tudnotok kell, hogy általában azoktól az emberektől érkeznek a támadások, akik közel állnak hozzátok valami miatt. Azonban ha belül érzed, hogy ez az utad, akkor ne add fel, és ne hagyd, hogy eltérítsenek róla. Vannak nehéz időszakok, de aki egyszer ráérzett az ízére és a benne rejlő igazságokra, az már nem lesz képes újra úgy élni, mintha soha nem is hallott volna spiritualitásról, mert rengeteg pozitív élmény is éri az út során. Olyan tapasztalások, amit nem lehet szavakba önteni.

Ez az oldal azoknak szól, akik érdeklődnek, és érzik a szívük mélyén, hogy igen, ez az amit szeretnének megtanulni, alkalmazni.

 
Remélem jól érzitek majd magatokat nálam.
 
Köszönöm, hogy benéztél. :)

Okleveleim:

 

2003   2004   20212008  2016  2016 2017  2017  2017 2018  2019  2020    2020 2020  2021