A kötelező oltásról szóló rendelet ELLENTÉTES a Munka törvénykönyvével

cikkek: 

Mivel a kötelező oltásról szóló kormány rendelet, ami kimondja, hogy a munkáltató kötelezővé teheti az oltást, teljes mértékben ellent mond a Munka törvénykönyvének, ezért jogilag teljesen törvénytelen!

Magyarul a jelenlegi hatalom sorozatosan megsérti a törvényeket, még a saját törvényeit sem tartja be!

Megsértette már eleve  Magyarország Ideiglenes Alkotmányát, de még a saját maguk által gyártott ál-alkotmányt is, az Alkotmánybíróság pedig szintén alkalmatlan arra, ami a feladata lenne, mert nem ismeri fel, ha egy törvény alkotmányellenes, csak a jelenlegi kormány érdekeit szolgálja ki!

Most pedig a Munka törvénykönyvét is megsértették.

Így a jelenlegi kormány mondjuk ki - alkalmatlan - bárminemű törvényhozásra, ráadásul joga sincs hozzá, és folyamatosan bűncselekményeket követ el, amikért egy átlagembert már meghurcoltak volna, ők meg röhögnek a markukba.

Ez nem csak a kormány csódje, hanem a Jog csődje is, mivel nem szerez érvényt az Igazságnak, hanem hatalmi érdekeket szolgál ki ahelyett, ami a dolga lenne! Egy valódi demokráciában már mind egy szálig börtönben ülnének életük végéig a nép elárulásáért, megnyomorításáért.

Utoljára Mátyás király idejében volt igazság Magyarországon, de sajnos ő már nem tudja megmenteni az országot, a magyarok pedig a hallgatásukkal, a beleegyezésükkel, a cinkosságukkal, a szemet hunyásukkal, szégyent hoznak Magyarország történelmére. Mátyás király forog a sírjában, hogy mi lett országunkból!