Mi Hazánk - A megoldás

cikkek: 

Hogy mindenki tisztán lásson a 3 nap múlva esedékes válaztások előtt, NÉZZE MEG ezt a videót!!! Utána döntsön, hova szavaz!!! Mert ha Magyarország rosszul dönt, akkor itt kényszeroltások, és népírtás lesz. Bízom benne, hogy a MAGYAROK vannak olyan okosak, hogy átlátnak minden hazug propagandán, és meghallják az IGAZSÁGOT!

A Mi Hazánk Virradat Programja a megoldás Magyarország számára!

Végre az Igazság, béke, biztonság, jólét Országa lehetnénk! 

Mi Hazánk a Megoldás!

Kérlek töltsd le, és olvasd el a programjukat, mielőtt bármilyen véleményt mondanál róluk, nézd meg saját szemeddel, mire képesek!

Engem már ezzel meggyőztek, mert aki ilyet le mer írni egy programba, az biztos, hogy komolyan gondolja, és biztos hogy elkötelezett az igazság mellett. Részletek a programból...

"...a politikai bűnözők, a többszörös visszaesők, a minősített emberölést elkövetők, a különösen kegyetlen bűnözők, rablógyilkosok, pedofilok vagy például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői, tehát a legszörnyűbb és a társadalom számára leginkább káros bűnözők automatikusan oroszországi, jellemzően szibériai börtönökbe kerülnének...Fontos társadalmi üzenet, hogy politikusként nem érdemes lopni, mert ilyen helyre kerülhet az ember...Eltörölnénk a mentelmi jogot"