Ezoterika

Advent asztrozófiai jelentése

cikkek: 

Az Advent Asztrozófiai jelentéseAsztrozófiai értelemben a négy gyertya négy fényes csillagot, a világ négy tartópillérét jelképezi.

Szeretethiány

cikkek: 

Szeretethiány

Akiknek szeretethiányuk van, azok saját szeretet történetükön kívül élnek. Érzéketlennek és sebzettnek érzik magukat. A szellemen alapuló szeretet nem ismeri többé a sebektől való félelmet.

A szeretetet gátló dolgok

cikkek: 

A szeretetet gátló dolgok

Düh, félelem, önzés, bizonytalanság, bizalmatlanság.

Ha egy másik emberrel kerülsz kapcsolatba, szabadon érezhetsz bármit, a legmélyebb gyűlölettől a legmélyebb szeretetig. Érezhetsz taszítást, vagy vonzást. Kifejezhetsz visszautasítást vagy elfogadást. Az Önvaló szintjén azonban mindig szeretetben találkozol a másikkal!!! Egy általad szeretett személy az egyetemes szeretetből való részesedésedet tükrözi. Ha megtanulsz elég mélyre nézni, rájössz, hogy csakis a szeretet valóságos.

Önbizalomhiány

cikkek: 

Önbizalomhiány

Csak annyira vagy vonzó, amennyire úgy érzed, megérdemled. Mindig az érdem az a kérdés, amelyet a szépség mélyen elrejt. A szeretet csodája az, hogy lehetsz tökéletlen, mégis teljes egész. Ez a Szeretet látásmódja.

Helyzeteink meggyőződéseinket tükrözik. Az önmegtagadás a szégyen következménye, amely az érdemmel szoros közelségben álló érzelem.

A szerelem

cikkek: 

A szerelem

Oldalak

Subscribe to RSS - Ezoterika