Látó vagy csaló

cikkek: 

Látó vagy csaló?

Túl sok manapság az olyan ember, aki látónak nevezi magát, de közel sem az. Vannak persze valódi, tehetséges látók is. Akkor nézzük, milyen az igazi látó.

1. Általában nem kér el vagyonokat. 5.000 - 10.000 Ft között van a tarifája. (2007-es ár)

2. Aki elhivatottsággal segít az embereknek, az akkor is segíteni fog, ha az illető nem tud ennyit kifizetni, feltéve, ha valóban segítségre szorul, és nem csak kíváncsiságból megy oda.

3. Az igazi látónak nincs szüksége semmilyen eszközre, még kártyára sem!!!

4. Az igazi látó nem kérdez semmit, legfeljebb a nevedet és a születési dátumodat, ugyanis általában a számmisztikát használják segítségnek. Igen, a számmisztikát, és NEM A KÁRTYÁT!

5. Figyelni kell arra, hogy ne mesélj magadról, ne add ki magad. Te csak maradj csöndben, beszéljen ő! Ha így is megfelelő képet ad rólad, akkor valószínűleg tényleg tud valamit.

6. Amikor mond valamit, érzed, hogy igaz, még akkor is, ha tudatosan tiltakozol az ellen, amit esetleg hallottál.

7. Az igazi látó csak annyit mond, amennyit elbírsz, ezért biztosan lesz olyan, hogy észreveszed, hogy tud valamit, de nem mondja el.

8. Sokszor utal a múltra, előző életekre, összefüggésekre, hogy az hogyan hat ki a mostani életedre. 

9. Az igazi látó feladata az összefüggések megvilágítása, és NEM A JÓSLÁS!

10. Általában nem hirdetik magukat, hanem szájról-szájra terjed a hírük.

11. Aki túl sokat szerepel a médiában, mint látó, az vagy nagyon ügyes csaló, vagy pedig a pénzre megy rá, és egyáltalán  nem érdekli, hogy tud-e segíteni vagy sem, csak minél több ember fizessen neki. (Tisztelet a kivételnek) Sajnos sok tehetséges ember esett a pénz csapdájába. :( 

Ezek után felmerül a kérdés, hogy akkor mit csinál a jós?

Szerző: Sztojka Erika (ezomisztika)