Blog

A kötelező oltásról szóló rendelet ELLENTÉTES a Munka törvénykönyvével

cikkek: 

Mivel a kötelező oltásról szóló kormány rendelet, ami kimondja, hogy a munkáltató kötelezővé teheti az oltást, teljes mértékben ellent mond a Munka törvénykönyvének, ezért jogilag teljesen törvénytelen!

Magyarul a jelenlegi hatalom sorozatosan megsérti a törvényeket, még a saját törvényeit sem tartja be!

Megsértette már eleve  Magyarország Ideiglenes Alkotmányát, de még a saját maguk által gyártott ál-alkotmányt is, az Alkotmánybíróság pedig szintén alkalmatlan arra, ami a feladata lenne, mert nem ismeri fel, ha egy törvény alkotmányellenes, csak a jelenlegi kormány érdekeit szolgálja ki!

Most pedig a Munka törvénykönyvét is megsértették.

Így a jelenlegi kormány mondjuk ki - alkalmatlan - bárminemű törvényhozásra, ráadásul joga sincs hozzá, és folyamatosan bűncselekményeket követ el, amikért egy átlagembert már meghurcoltak volna, ők meg röhögnek a markukba.

Ez nem csak a kormány csódje, hanem a Jog csődje is, mivel nem szerez érvényt az Igazságnak, hanem hatalmi érdekeket szolgál ki ahelyett, ami a dolga lenne! Egy valódi demokráciában már mind egy szálig börtönben ülnének életük végéig a nép elárulásáért, megnyomorításáért.

Utoljára Mátyás király idejében volt igazság Magyarországon, de sajnos ő már nem tudja megmenteni az országot, a magyarok pedig a hallgatásukkal, a beleegyezésükkel, a cinkosságukkal, a szemet hunyásukkal, szégyent hoznak Magyarország történelmére. Mátyás király forog a sírjában, hogy mi lett országunkból!

BÚÉK - 2022-es Kívánság

cikkek: 

Az alábbi Újévi kívánság egyben egy üzenet is a láthatatlan világokból, hiszen onnan érkezett, én csak közvetítem azt.

Minden napnak legyen fénye, emberek közt békessége. Sötét idők szárnya égjen, soha többé senki se féljen! Térjen vissza az élet rendje, és a szeretetet értékelje! Hazugság, félelem, ármány, csalás, saját sírjába szálljon alá! Pusztuljon minden szolga, ki a gonosz hatalmán osztozna! Az Ég tiszta fénye mossa a Földet mindenhol fehérre! Sötét lelkek uralmának vége, elhamvadnak a messzeségbe! Mert az ember lelke akkor is tiszta, ha a gonosz a vérét issza! Törjön össze minden korlát, omoljon le minden bálvány! Mert az Igazság napfényre kerül, s a hazugság halva menekül! Legyen ez a végítélet, mi végül a gonoszt semmisíti meg! Boldog 2022-es Új évet!

 

Duncan Shelley: "Az elme gyilkosai"

cikkek: 

Duncan Shelley: "Az elme gyilkosai" című - 20 évvel ezelőtt írt(!) - könyvének egy igen érdekes részlete, ami MOST történik a világban!!!

"- Uraim! Egy táska van mindegyikük előtt, én két percig fogok beszélni és három perc múlva elhagyom a termet. Vagyis egy percük lesz feltenni a kérdéseiket és eldönteni, hogy benne vannak a játékban vagy sem. Az óra elindult.
A teremben 54 ország miniszterelnöke ült egyetlen hatalmas körasztalnál, fényesre polírozott felületéről meglepettséget tükröző arcuk groteszk mása verődött vissza a tágas, barokk kupola felé. Egésznapos konferenciára számítottak, unott eszmecserére, heves vitákra, teátrális sértődésekre és lekenyerezett kiengesztelődésre, hogy mindössze három percig fog tartani az egész, cseppfolyóssá tette őket, puhává és képlékennyé. Ez volt a cél.
- A pénz a világot mozgató energia, nem engedhetjük meg, hogy lényeges mennyiség tőlünk függetlenül legyen jelen. A táskában az új projektünk leírása található. Egy gazdasági válság, amely a közszférából kiszivattyúzza azokat a megtakarításokat, amelyek anyagi bázisai lehetnek bármilyen civil szervezkedésnek vagy ellenállásnak. A mostani világválság, nem a bankokkal operál, ahogyan az megszokott volt. Túl átlátható és kiszámítható lenne. A recessziót egy világméretű járványra alapozzuk, melyre hivatkozva, nemcsak beborítjuk a világgazdaságot, de a vészhelyzetre hivatkozva jelentős korlátozásokat és szankciókat vezethetünk be, melyek aktív idejét mi határozzuk meg. A járvány kapcsán bevezetett rendkívüli állapotban bezárhatunk és lefoglalhatunk gyárakat, üzemeket, mintha államosítanánk a közszférát és a magánvagyont, azzal a különbséggel, hogy ezek most nem az állam égisze alá, hanem egyenesen a maguk érdekcsoportjához kerülnek.
- A leírás pontosan meghatározza, hogyan kell eljárniuk a járvány ideje alatt, beleértve a katonaság, az oktatás, a média és a vallás vagy a gazdaságpolitika területén. Minden ország kap némi mozgásteret, hogy a jellegzetes társadalmi sémákhoz igazítsa az epidémia lefolyását.
- A táskában legfelül egy mappát találnak, melyben egyetlen lap szerepel, rajta három számmal. Az első az az összeg, amelybe az önök országában az új válságterv kerülni fog. Ezt és a két másik összeget is mi álljuk. A második szám azt az összeget jelöli, amit azért utalunk, hogy a válság alatt az országot és az önök érdekcsoportjainak vállalkozásait működésben tartsuk. A harmadik összeg a maguké. Ezzel szabadon rendelkezhetnek, kibélelhetik vele zsebeiket, megtölthetik feneketlen bankszámláikat és bőven jut az önök lojális holdudvarának is, amit tetszésük szerint oszthatnak szét, vagy tarthatnak meg maguknak és strómanjaiknak. Nyissák ki uraim!
A teremben mozgolódás támadt, a nyugtalanság szétterjedt, a feszültség láthatatlan mezőként terült szét a kupola alatt. A táskák nemesfém zárai felpattantak, mohó tekintetek zuhantak a bársony mappák mélyére.
- Minden számjegy egy milliárdot jelent dollárban és ahogyan láthatják a harmadik összeg jelentősen nagyobb, mint az előző kettő összesen.
- A két perc lejárt, van egy percük a kérdésekre és hogy eldöntsék megveszik a vírus franchise-t. Kérdések.
Kövér, elhízott alak szólalt meg, sárga szemfehérje kíváncsi mohósággal villant.
- Jól értettem, a harmadik összeget akár meg is tarthatjuk mind?
- Ha úgy gondolják, igen. De nem javaslom, ezzel megnőne a személyes erőpotenciáljuk és mozgásterük, így lehet, hogy meg kell maguktól szabadulnunk. A tanulmány részletezi százalékos elosztásban, mennyit érdemes a lojális körükbe invesztálni.
Újabb kéz a magasban.
- Tessék?
- A járvány mennyire veszélyes?
- Igazából most nem lesz konkrét járvány. A vírus a médián keresztül fog terjedni. A hírcsatornák megkapnak minden segítséget, hogy hiteles anyaggal álljanak elő, mintha valóban egy világméretű járványról lenne szó. Ezt támogatják majd a megadott intézkedések, gyárak, iskolák, közintézmények bezárása, rendőrségi, katonai akciók stb.
- Mi a maguk haszna? - kérdezte egy aszketikus arc. A ráncok mélyén faggyús csillogás.
- Az egységes világhatalom megszilárdítása. Természetesen a teljes tervbe nem kapnak beavatást, de a leírásban szerepel, mit kérünk. Előjogokat, piacot, szabályok bevezetését, stb. A főbb anyagi bevétel és az abból származó helyzeti előny, az álvírusra kifejlesztett vakcinából származik majd, ami előbb-utóbb kötelező lesz. Csak a beoltottak dolgozhatnak, járhatnak iskolába, használhatnak banki tevékenységet. Olvassa el! Egyetlen kérdésre van idő.
- Mi van a vakcinában, ha a vírus nem valódi? - A tekintet tiszta, kissé aggódó.
- Számít ez magának? - A férfi lehajtotta a fejét és a brosúrában szereplő összeget nézte.
- Tulajdonképpen nem.
- Én is úgy gondolom. Maguk a fekete esernyő alatt állnak, védelmük garantált.
A hatalmas faliórára pillantott.
- Az idő lejárt, túl is léptük hat másodperccel. Az önök előtt lévő szavazógéppel jelezzék döntésüket – mondta, azzal kifordult és öles léptekkel elhagyta a tárgyalótermet."

Mi is van a "védő" oltásban valójában?

cikkek: 

Dr. Andreas Noack halálát kiváltó és bombahírként robbanó grafén-hidroxid videójának lényege.
Elmondja a lényeget arról, hogy mit okoz a grafén-hidroxid a szervezetben, amit sem az orvosok, sem a szakemberek nem tudnak/ismernek. Szerinte az mRNS is egy figyelemelterelés, amit azért dobtak be, hogy eltereljék a figyelmet magáról a valódi anyagokról, ami a vakcinákban van.
Ez az, ami állítása szerint a belső vérzéseket, a szív-, és érrendszeri problémákat, haláleseteket okozza.

Dr. Andreas Noack egy kiváló német kémikus , akinek szakterülete az aktívszén, azon nagyon kevesekhez tartozott a világban, akik dolgoztak a grafén-oxiddal és a grafén-hidroxiddal. Európában gyakorlatilag szinte egyetlenként vett részt az ehhez kapcsolódó nagyobb projektekben.Az oltásokban bizonyítottan jelen lévő grafén-oxidról szóló tanulmányok készítőjének, a spanyol Dr. Campra (Almería Egyetem, Madrid) anyagait felhasználva feltárta, hogy az oltásokban egy még veszélyesebb anyag, a grafén-hidroxid is jelen van. Ez az, ami állítása szerint a belső vérzéseket, a szív-, és érrendszeri problémákat, haláleseteket okozza. Dr. Noack, aki már a kezdetektől harcol ez ellen a "járvány" ellen, november 23-án délelőtt 10 órakor hozta nyilvánosságra a grafén-hidroxidról szóló anyagot, ami bombaként robbant, majd egy nappal később váratlanul, gyanús körülmények között eltávozott az élők sorából.

Mindenestre az alábbi videó alátámasztja az ő felvetését.

Forrás: https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-andreas-noack-grafen-hidroxid-a-co...

Mi Hazánk - A megoldás

cikkek: 

Hogy mindenki tisztán lásson a 3 nap múlva esedékes válaztások előtt, NÉZZE MEG ezt a videót!!! Utána döntsön, hova szavaz!!! Mert ha Magyarország rosszul dönt, akkor itt kényszeroltások, és népírtás lesz. Bízom benne, hogy a MAGYAROK vannak olyan okosak, hogy átlátnak minden hazug propagandán, és meghallják az IGAZSÁGOT!

A Mi Hazánk Virradat Programja a megoldás Magyarország számára!

Végre az Igazság, béke, biztonság, jólét Országa lehetnénk! 

Mi Hazánk a Megoldás!

Kérlek töltsd le, és olvasd el a programjukat, mielőtt bármilyen véleményt mondanál róluk, nézd meg saját szemeddel, mire képesek!

Engem már ezzel meggyőztek, mert aki ilyet le mer írni egy programba, az biztos, hogy komolyan gondolja, és biztos hogy elkötelezett az igazság mellett. Részletek a programból...

"...a politikai bűnözők, a többszörös visszaesők, a minősített emberölést elkövetők, a különösen kegyetlen bűnözők, rablógyilkosok, pedofilok vagy például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői, tehát a legszörnyűbb és a társadalom számára leginkább káros bűnözők automatikusan oroszországi, jellemzően szibériai börtönökbe kerülnének...Fontos társadalmi üzenet, hogy politikusként nem érdemes lopni, mert ilyen helyre kerülhet az ember...Eltörölnénk a mentelmi jogot"

Mi is folyik a világban valójában?

cikkek: 

Az évekkel ezelőtti Beavatott című film pontosan mutatja a mostani folyamatokat.

Jól látható, hogy az "oltatlanok" az "elfajzottak" ebben a történetben akik veszélyesek a világhatalomra, azaz a "műveltek"-re nézve. A "műveltek" inyekcióval módosítják a katonák, azaz a "bátrak" tudatát, és gyilkolásra utasítják őket. Az elfajzottakat üldözi a hatalom, kirekeszti a társadalomból, megvon tőlük mindent. Mégis ők azok, akik a végén megmentik az emberiséget és lebuktatják a hatalom embereit! Mert az elfajzottak az értékesek a filmben, rájuk nem hatott a tudatalatti programozás, félnek is tőlük a hatalom emberei! A többiek, azaz a "nép" csak kísérleti patkány a történetben.

Ismerősen hangzik? Akkor nézd meg a filmeket, gondolkozz, és ébredj fel végre, és akkor tudni fogod mit kell tenned!

Néhány előzetes a filmekből. Akinek füle van rá, meghallja a benne rejlő üzenetet.

És akkor a filmek után a valóság:
https://www.facebook.com/soulonef/videos/595404878429993/

Ne oltass, ha élni akarsz!

cikkek: 

A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS!!!) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.

Német Statisztika az Omikronról:

Tünetek
Orrfolyás (54%),

köhögés (57%)

torokfájás (39%)

Eredmény:

186 oltatlan eset
2883 kétszeresen beoltott eset
1 137 háromszorosan beoltott eset
4 020 teljesen beoltott eset

Tehát a beoltottak 57,0/7,02 = 8,12x nagyobb valószínűséggel fertőződnek Omicron-nal, mint a be nem oltottak Németországban! Ez az, amit a védőoltás tett Németország lakosságáért.

Oltás hatékonysága = immunrendszer hatékonysága = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Tehát a beoltottaknak 87,7%-kal alacsonyabb az immunválasza, mint a nem beoltottaknak az Omicronra!!!

Ezek a valóban megdöbbentő adatok azt mutatják, hogy egy oltatlan emberekkel teli szobában, étteremben, bárban, éjszakai klubban, vonaton, hajón vagy repülőn több mint 8-szor nagyobb biztonságban vagyunk az Omicron fertőzéstől, mint a “teljesen beoltott” emberek között. És minél több oltást kapunk, annál gyorsabban halad az immunrendszerünk leépülése. Úgy tűnik továbbá, hogy az oltatlanok elérik a Covid-19 elleni szubherd immunitást, míg a teljesen beoltottakat a vakcinák megakadályozzák ennek elérésében.

A német adatok megsemmisítették az oltási útlevelek mellett szóló érveket, és önmagukban is az azonnali génterápiás és tüskefehérje-oltási tilalom mellett szólnak.

Forrás:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-nemet-kormany-hivatalos-adatai-szer...