Általános

Ez egy általános fórum.
Írd ide a gondolataidat, vagy nyiss új fórumtémát.

A fórumhoz bárki hozzászólhat, de
új fórumtémát csak regisztrált felhasználók indíthatnak.

Új Fórumtéma nyitása

Jó fórumozást!

Taxonomy upgrade extras: 

Sziasztok!Szeretném, ha segítenétek nekem a szerkesztésben azzal, hogy leírjátok, hogy mi tetszik, mi nem tetszik, mi hiányzik az oldalról, mit szeretnétek látni rajta, stb.Egyenlőre még nagyon kevés tartalom van fent, de amikor tudom, akkor frissítem, és mindig rakok fel újabb tartalmakat.

Sziasztok!Én ma regisztráltam ide!És nagyon érdekel a jövőbelátás s csak kérdezni szeretném azt,hogy ti,hogy látjátok ezt a dolgot.Mármint hisztek-e benne vagy sem.Pedig létezik ilyen ezt saját magamrol is tudom.Igaz eddig csak cslódás ért ezzel kapcsolatban.Akit érdekel azzal szívesen beszélgetnék!

Szia Kedves Angyal!

Örülök, hogy regisztráltál! A saját véleményem az, hogy igen, létezik jövőbe látás, de csalóka, mert a jövő folyamatos változásban, mozgásban van. Így amit adott pillanatban érzékelsz mint jövőt, még nem biztos, hogy valóra is válik, legfeljebb nagy az esélye a megvalósulásnak!

Érdekelne, hogy a te véleményed mi ezzel kapcsolatban?

Szeretettel: A szerkesztő

 

 

T.Szerkesztő!Igen igazad van azzal kapcsolatban,hogy a jövő változik.De én amiket előre megálmodom azok be is következnek.Igaz nem tudom,hogy miért de csak rossz dolgokat szoktam látni.Ez már másoknak is bebizonyítottam de nem hitték el vagy megijedtek.Mostanában nem olyan intenzivek talán azért mert tudatosan nem is akarom.De hazudnék ha azt mondanám,hogy nem is hiányzik hisz az is én vagyok.Minden esetre érdekes számomra is s keresem azt az embert aki konkrét választ tud ezekre adni s nem megmagyarázni se azt írni,hogy mások is vannak így.Álmodtam egyszer egy kislányról aki egy folyóban fekszik holtan s pár napra rá be is mondták a hírekben,hogy meg találták egy közeli patakban az othonátol miközben erről az adalékról nem is szolt egy hír sem.Mármint,hogy van egy patak a közelükben és én is csak egy pillanatot kaptam el a hírből,hogy eltünt egy kislány.Előre is köszönöm a válaszokat!Angyal!

Kedves Angyal!

Amit leírtál, abból arra következtetek, hogy valószínűleg médium vagy. Olyan, mintha látnál előre eseményeket. (A médiumokat pedig köztudottan nem értik meg az átlag emberek, hiszen nem is érthetik, hogy milyen érzés, amikor valaki információt kap egy másik síkról. Elképzelni sem tudják, hogy milyen ez. Pedig minden emberben ott szunnyad a médiumi képesség.)

Ennek ellenére azt mondom, hogy szerintem te nem a jövőt látod, hanem a jelent egy másik síkon. Amikor láttad álmodban a kislányt a folyóban, lehet hogy akkor már a folyóban volt, és te ezt láttad, nem a jövőt. Vagyis olyan, mintha nem csak a körülötted levő valóságot látnád, hanem álmodban egy másik síkon megláthatsz olyan eseményeket is, amik szintén akkor történnek, csak más helyszínen.

Ritkán ugyan előfordul, hogy az ember bepillanthat a jövőbe, de mint írtam, azt sosem szabad 100%-ra venni, mert csak lehetséges jövő. :)

Köszönöm szépen, hogy leírtad ezt a tapasztalásodat.

Ezomisztika

 

 

Sziasztok!Érdekelne,hogy,hogy működik a gondolatátvitel!Már csak azért is mert hihetetlen lesz amit leírok de igaz.Szóval mostanában eléggé fúrcsa dolgok történnek velem!Szoktam chetelni és ha megtetszik egy hőlgy és nem is beszégettem vele akkor ő szinte egyből beszélgetésbe kezdeményez velem.Pedig én semmi jelét nem is adom csak magamban szeretném ha megtörténne igaz eléggé erössen.Persze találkozom is velük ez már töbször is megtörtént.Lehetséges így is  a gondolatátvitel?Ez számomra még új.Kiváncsi lennék a véleményekre!Sziasztok!

Szia Angyal!

Semmi gond, hogy nem írtad ki a nevedet, csak ha vendégként írsz hozzászólást, akkor engedélyeznem kell a megjelenést, míg ha bejelentkezel és úgy írsz hozzászólást, akkor azonnal megjelenik!

Igen, létezik gondolatátvitel! Az egésznek az a lényege, hogy minden ugyanabból az energiából származik. Én ezt úgy hívom, hogy az univerzum energiája, de valaki Istennek hívja. :)
Szóval van egy hatalmas energia halmaz, és minden ami létezik, az állatok, a növények, az emberek, sőt még a tárgyak is ennek részei. Minden ebből az energiából alakult ki! Platon írt az idea elméletről, nagyjából ő is ezt fejtegeti, hogy minden fent létezik, és minden ami látható, érzékelhető, az csak egy megnyilvánulása annak a fenti energiának.

Ebből kiindulva, teljesen logikus, hogy bármit is csinálsz, hatással vagy minden másra, hiszen ugyanabból az energiából származik minden. Amikor gondolsz valakire, elindítasz egy energiahullámot, amit a másik ember érzékel. Nem biztos, hogy tudatosan, de érzékeli! Akik érzékenyebbek, azok esetleg veled álmodnak, vagy egyszerűen eszükbe jutsz. Ezért van az is, hogy gondolsz valakire, erre megcsörren a telefon és pont az illető hív. :)

Az, hogy a gondolati erőddel befolyásolj más embert, az már mágia kategória, (mentál mágia) és nem is biztos, hogy mindig tiszta dolog. Amikor erősen gondolsz valakire, és azt szeretnéd, hogy az illető beszéljen veled, akkor tulajdonképpen hatást gyakorolsz a másik ember tudatalattijára, vagyis mágiát folytatsz. A másik embernek azonban MINDIG VAN SZABAD AKARATA, és ezáltal ha érzékeli is, hogy mit szeretnél, nem feltétlenül fogja azt tenni. Legalábbis az erős egyéniségű embereket sokkal nehezebb befolyásolni! Aki gyenge személyiség, és befolyásolható, az ösztönösen reagál a gondolati erődre, és azt teszi amit szeretnél.

Innen származik a teremtő képzelet kifejezés is, hiszen amit elképzelsz, átélsz, azt valahol megteremted, csak sajnos kell kis idő amíg a fizikai világban is megnyilvánul a hatása. Erről szól a Titok című könyv is.

A gondolatátvitel nagyon jó dolog, csak nagyon kell vigyázni, nehogy másra használd mint kellene. Én amikor ilyesmit csinálok, akkor gondolatban beszélgetek az illetővel, de MINDIG MEGHAGYOM A SZABAD AKARATÁT, mert ezzel tudom kivédeni, nehogy véletlenül fekete mágiát alkalmazzak. Tehát erre fokozottan vigyázni kell!

Szerintem egyszerűbb az, hogy ha tetszik neked egy lány, akkor kezdeményezz te beszélgetést, és ne azonnal a mágiához nyúlj. A mágia akkor jó, amikor nincs lehetőséged beszélni a másikkal, mert mondjuk 1000 km-re van tőled és nincs nála telefon, vagy hasonló szituációk.
Ha fizikailag meg tudod tenni, akkor NE HASZNÁLJ mágiát, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy átcsúsztál a sötét oldalra.

Szóval igen, létezik gondolatátvitel, telepátia, stb. Remélem kielégítő volt a válaszom. :)

Erika

Sziasztok!Elnézést de nem írtam ki,hogy én írtam a Gondolatátvitel?-t!! Angyal vagyok elnézést!!!

Sziasztok! Erről már írtam de nem értem  amai napig sem,hogy,hogyan lehetséges ez! Örülnék ha valaki tudna rá magyarázatot adni igaz rajtad Ezomisztika és rajtam senki nem ír na mindegy is!Szóval az van,hogy ha elkezdek valakivel beszélgetni akkor bele látok akaratlanúl is a gondolataiba. Igaz én nem érzékelem de a másik fél igen.Éppen az előbb beszélgettem egy lánnyal igaz ahogy le írta a magát pont olyan mint amilyet midíg is szerettem volna magamnak.Mármit kinézetre.És kérdezte egyszer csak,hogy bele látok a gondolataiba? Persze azt írtam,hogy nem és kérdem tölle,hogy miért is? Erre azt válaszolta mert pont azokat írom le amikre gondol!! Én már ez miatt elveszítettem azt akit teljes szívemből szerettem és nem akarom,hogy ezek miatt ismét megtörténjen.De mi lesz ha így már nem fogad el? Vagy soha ne mondjam meg többet senkinek? Én nem tudom,hogy,hogyan működik de múküdik és azért sem tudom mert nem csinálok ennek érdekében semmit sem.Ennyi lenne! Sziasztok Angyal voltam!

Szia Angyal!

Régebbi hozzászólásomban leírtam neked, hogy hogyan működik a gondolatátvitel, de most kiegészítem.

A figyelem is egy fajta energia. Ha te figyelsz a másik emberre, akkor az azt jelenti, hogy nyitott vagy, és meg akarod érteni a másikat, rá akarsz érezni a másik emberre. Amikor figyelemmel hallgatsz valakit, akkor olyan vagy mint egy üres edény, ami magába szívja a másik ember felől jövő információhalmazt, ami szintén energiákból áll.

Tehát az, hogy belelátsz a másik ember gondolataiba, az azt feltételezi, hogy figyelsz rá, és valóban nyitott vagy felé, éppen ezért egy fajta szeretet, érdeklődés, tisztelet kifejeződése. Ugyanakkor egy fajta akarati energia is egyben, és mint ilyen, érzékelhető a másik fél részéről.

Nem igazán értem, hogy hogyan veszthetsz el valakit azzal, hogy beleérzel a gondolataiba, hiszen így méginkább tudhatod, hogy mire van szüksége. Ki az aki nem szereti, ha kitalálják a gondolatát és így meglepetéseket szereznek a másiknak??? Aki nem szereti ha belelátnak, az alapjáratban nem őszinte ember és valamit titkolni akar, ezért zavarja ez a tulajdonság. Mondjuk én személy szerint értékelem ha belém látnak, mert az egy fajta kommunikáció, ami egy nagyon jó alap lehet bármilyen ŐSZINTE kapcsolathoz. A mai világban azonban az emberek általában nem vállalják fel önmagukat, és félnek, hogy kiderül, hogy kik is ők valójában. Tehát aki e miatt a tulajdonságod miatt kerül, az jobb is ha odébb áll, mert csak fájdalmat okozna neked az őszintétlenségével. "Egy őszinte embernek nincs nagyobb fájdalom mint ha hazudnak neki." - Ezt egy ismerősöm mondta, és tökéletesen egyetértek vele. Márpedig a gondolatátvitelnél lehetetlen hazudni, az kerek perec elárulja, hogy mi a helyzet, csak tudni kell lefordítani.

Tehát megkapod ezt a halom energiát, információhalmazt a másik embertől, amit aztán a csakráidon keresztül érzékelsz. Ha ilyenkor figyelsz a saját testedre, akkor észre fogod venni, hogy egyes információk milyen testi érzetekkel járnak. Aztán ezeket a testi érzeteket lefordítod szavakká, amit az ember teljesen ösztönösen tesz, anélkül, hogy értelmezné, hogy honnan ered az információ. Ha jól fordítod le az érzeteket, akkor a gondolatolvasás helyes eredményt ad, és a másik ember meghökken tőle. Pedig ez egy teljesen természetes folyamat, nincs benne semmi különös, mindenki képes rá ha akarja. (Sajnos azonban a legtöbb ember önmagára figyel, az egójára,  és nem a másikra, így nem is fogadja be az információkat, hanem elsiklik mellette. Így nem is tud belelátni a másik fejébe. Egoista világban furcsa, ha valaki nem az, pedig mekkora élmény! :))

Itt van néhány példa a testi érzetekre, és azok értelmezésére:

Összeugrik a gyomrod, izgulni kezdesz, vagy harmónia és nyugalom lesz urrá rajtad, vagy egyszerűen szeretetet érzel és úgy érzed, hogy mosolyognod kell. Ezek a testi jelek a feléd jövő energia intenzitását mutatják.

Pl. A szeretet energia lágy, mint egy érintés és nyugalmat áraszt.
Ha úgy érzed, mitha gyomron vágnának, akkor az egy erős irányított energia, ami erős akarattal párosul. (Ettől még nem biztos, hogy negatív energia, csak intenzitását tekintve erős, ezért olyan mintha gyomron vágnának)

Ha remegni kezd a gyomrod, mint amikor izgulsz, vagy vizsga előtt állsz, akkor az több mindent jelenthet attól függően, hogy milyen a kapcsolatod a másik emberrel. Általában a vágy érzete az, ami ezt a testi érzetet produkálja, bizonytalansággal keveredve, de ellentétben az eddigi példákkal ilyenkor a saját vágyaidról van szó és nem a másik emberéről! Amikor tetszik neked egy lány, de nem tudod, hogy ő mit érez, de te többet szeretnél, akkor a saját vágyad bezavar és mivel nem ismered a másik álláspontját, ezért bizonytalansággal keveredik az érzés, ami általában gyomor remegést eredményez.

Ha haraggal vagy gyűlölettel találkozol, akkor az egy erős negatív energia, ami általában fejfájást vagy émelygést okoz ha beengeded a csakráidba.

Ezek természetesen csak példák, ahány ember annyi féle képpen érzékelheti az energiákat. Ha ezt szeretnéd megismerni, akkor kezd el figyelni önmagad, a saját reakcióidat, és vesd össze a valós helyzettel. (ne azzal amit te gondolsz, hanem ami a valóság) Egy idő után már tudni fogod, hogy melyik érzet mit jelent.

Szóval szerintem butaság lenne, ha elnyomnád ezt a képességedet csak azért, mert mások nem értik, vagy nem értékelik. Inkább örülj neki, becsüld meg, használd, csak mérlegeld, hogy az általad érzékelt dolgokból mennyit mondhatsz el a másiknak a nélkül, hogy ŐT zavarná. Ezt egyébként igen nehéz megítélni, és én is csak most tanulok hallgatni. (Hát elég nehezen megy, mert zavar, hogy nem mondhatom el ami bennem van, és félő, hogy egyszer robbanni fog. Szóval most kísérletezek azzal, hogy hogy vezessem le ezt a fölösleges energiát.)

Viszont ha rájöttél a megoldásra, akkor remélem megosztod velem is. :)

Szép álmokat!

Erika

                                            Szia Ezomisztika!

    Kb:egy hete azt álmodtam,hogy reggel mikor felkelek nem tudok majd kávét lefőzni mert nem lesz othon a kávéfőző. reggel mikor felébredtem el is felejtetem ezt. Megyek ki a konyhába és mit ad isten nincsen a helyén a kávéfőző! Apám szol,hogy elvitte anyám!! Eléggé érdekes szerintem mert ilyen még nem fordúlt elő velem és nem olyan volt mint az elözző álmaim. Ahol előre megálmodok dolgokat mert most kinn voltam a konyhában és nem tudom,hogy álom volt-e vagy testelhagyás. Igaz ami igaz,hogy ettől kicsit "megilyedtem" mert olyan mintha egyre több új dolog fordúl elő nálam és nem tudom,hogy még mi vár rám és,hogy miért történiik mind ez velem. Valahol olvastam olyat,hogy kivételes esetekben visza tudják vinni az embert az előző életébe én kipróbálnám.
    Remélem,hogy most is olyan kiválló és elégedett érzéssel eltőltő válaszokat kapok most is töled mint eddig!!  
  
    SZIA! Angyal voltam!

Kedves Angyal!

Az álmod, amit írtál, hogy 1 héttel előtte megálmodtad, hogy nem lesz meg a kávéfőző, teljesen normális. Abból amit leírtál, nem tudom megállapítani, hogy test elhagyás volt-e vagy sem. Ehhez tudnom kellene, hogy amikor megálmodtad, akkor a kávéfőző valójában meg volt-e még, vagy sem. Azt is tudnom kellene, hogy amikor álmodban a konyhában jártál, akkor ugyanúgy nézett-e ki pontosan mint a valóságban, vagy sem.

Amikor test elhagyás történik, akkor mindent ugyanúgy látsz mint ha valójában ott lennél, azzal a különbséggel, hogy mivel nincs tested, ezért egyszerre látod minden szemszögből. Vagyis egyszerre látod úgy, mint ha ott állnál a konyhában és körülnéznél, de ugyanakkor látod felülről is a dolgokat, mint egy kívülálló.

Az, hogy előre megálmodtad, hogy nem lesz meg a kávéfőző, az akkor lehetséges, ha álmodban "előre mentél" az időben. (azért írom idézőjelben, mert valójában nincs idő, és minden egyszerre történik, csak az embernek szüksége van az idő fogalmára ahhoz, hogy rendszerezni tudja a dolgokat magában.)

Amikor előre mész az időben, akkor egy lehetséges jövőt látsz, ami egyáltalán nem biztos, hogy úgy is fog történni, csak nagyon valószínű. A tudatalatti sokkal több információt képes befogadni, mint a tudatunk, ezért a tudatalattink már előre tud, érez eseményeket, amit néha álom formájában közöl is velünk. Mivel azonban ezek csak lehetséges jövőképek, ezért mindig minden megváltoztatható, semmit sem szabad 100%-nak venni.

Remélem kielégítő volt a válaszom. :)

                                                      

                                                 Szia Ezomisztika!

   Igaz ez nem ide tartozik de meg szeretném kérdezni a véleményed,hogy te mit tudsz a Skizofréniárol?

Szia Angyal!

A skizofréniáról annyit tudok, hogy az orvosok nem tudnak róla semmit, és betegségnek titulálják. Szerintem nem betegség, és a skizofréniának is több fajtája van.

Az időseknél figyelhető meg, hogy egy idő után olyan emberekhez beszélnek, akik nincsenek is ott, illetve sokszor a múltban élnek, úgy élik meg a múltat, mintha az a jelen lenne. A nagymamám pl. halála előtt 1-2 évvel mindig arról beszélt, hogy emberek jönnek be a lakásába és buliznak és rumlit csinálnak, és hogy szokott jönni két kislány is akik ikrek, és azok milyen aranyosak, de sajnos nem jönnek többet, mert már elbúcsúztak tőle. Szerintem ő akkor már látta a másik dimenziókban levő lelkeket, szellemeket, lényeket, és azokkal kommunikált. Erre persze az orvosok azt mondják, hogy hallucinál. Szerintem igen is valóságos volt amit látott, csak mi "normál" emberek nem látjuk a többi dimenziót. Ettől azonban még ő sem volt beteg, vagy skizofrén, csak kezdett már elszakadni ettől a világtól, és olyan dimenziókba látott bele, ahova mi nem.

A baj szerintem ott kezdődik, amikor valaki nem tudja megkülönböztetni, hogy mi a valóság, és mi a másik dimenzió. Szerintem ez a skizofrénia.

A skizofrénia másik esete pedig az, amikor egy embert megszáll valami másik szellem, vagy lény, és így egy testben több lélek, lény lakozik. Ilyenkor hol az egyik, hol a másik irányítja a fizikai testet, és így az illető embernek gyakran vannak memória zavarai, tudat kiesései. Sokszor nem emlékszik, hogy hol volt vagy mit csinált. Ilyenkor fel kell keresni egy olyan hiteles mestert, aki képes ezeket a megszálló szellemeket kiűzni az illetőből. (ezt hívják ördögűzésnek) Ez azonban egy külön tudomány, és nagyon veszélyes is, mert úgy hallottam, hogy ha valaki túl sokáig van megszállva, akkor annak az energetikai rendszere szinte összeforr a megszálló lény energetikájával, így egy idő után "eggyé" vállnak.

Nem tudom nálad mik a tünetek, miből állapította meg az orvos a skizofréniát, de ha erről többet írnál, akkor talán jobban be tudnám határolni, hogy mi okozhatja. Hozzáteszem, hogy én nem vagyok orvos, és amit ide leírtam, azok a saját megfigyeléseim, illetve az eddig tanultak alapján ez a vélemény alakult ki bennem.

Az, hogy sokszor olyan, mintha nem itt élnél, az lehet akár előző életekből fel-fel bukkanó emlékfoszlány is, de lehet a skizofrénia mellékhatása is. Ezt így nem tudom megállapítani, hogy melyik.

Nagyjából ennyit tudok a skizofréniáról.


   
 
  Angyal kérdi a Skizofrénia kérdést.


     Szia Ezomisztika! Nem is tudom,hogy hol kezdjem.Viszont azt tudom,hogy te megértesz és jó tanácsokat és válaszokat adsz! Az a helyzet,hogy nállam 8-éve Skizofréniát állapítottak meg!  Ezt nagyon nehezen viselem mert így nem tudok dolgozni sem hosszabb ideig egy helyen. És állandóan azt érzem,hogy figyelnek. Eddig mindíg beszéltem az orvosoknak arrol,hogy megálmodom előre dolgokat. Ezt persze ki tudták magyarázni. Pedig eleinte én is elhittem,hogy ez csak az én agyam szüleménye és mikor magamnak is bebizonyítottam akkor rádöbentem,hogy nem így van! Pl:ezért hagyott el a feleségem is csak neki mesléltem el ezeket a dolgokat elsőnek és azt mondta mikor előre megmondtam azt,hogy mi fog történni,eleinte nyugodtan fogaddta és örűlt is neki. Csak mikor rosz dolgokat mondtam és azok is beteljesűltek azt mondta,hogy fél töllem és el is vált. Évekik nem felejtettem el őt vagyis csak ő járt a fejemben. De ez már a múlt. Igazából azt szeretném kérdezni tölled,hogy miért érzem azt,hogy nem jó helyen élek és elég sűrün álmodok idegen hejekről ahol élek és félek,hogy egyszer végleg el is megyek. Ez nem tudom miért van de gyerek korom óta "Üldöz". És még azt szeretném kérdezni ez igaz,hogy személyes és megértem,hogy ha nem válaszolsz rá de szinte magam elött látlak méghozzá hoszú barna hajjal barna szemmel,igaz ami igaz örülnék ha nem így lenne ja és szemüvegben. És még az utolsó kérés az lenne,hogy ide le írhatom-e a gondolataimat mert bőven van! Szia Angyal  voltam!!

Szia Angyal!

A barna szem stimmel. Eredetileg szőkésbarna hajam van, de most vöröses barna, és egyáltalán nem hosszú. :) Soha sem voltam szemüveges, teljesen jó a szemem. :)

Ha szeretnéd, nyugodtan írhatod ide a gondolataidat. Én örülok neki. :)

További szép estét neked.

 
   Bocsi,hogy csak most írok ma vettem észre,hogy válaszoltál minden kérdésemre!
Az orvos(ok) akor mondták ki a végleges válszt arra,hogy skizofrén vagyok mikor elmeséltem nekik mindent az álmaimról.Örülök annak,hogy te másképp látod a dolgokat mint ők.

  Tudom,hogy még a mai napig sem tudják megfejteni a skizofréniát csak azt nem értem,hogy miért nem hisznek nekem de már nem is érdekel beletörödtem ebbe de csak ebbe.A kávéfőzös álmom akkor történt mikor anyám elvitte reggel és én akkor álmodtam meg vagy hagytam el  atestem.Érdekes számomra,hogy sok ilyen apró jelentéktelen álmokat álmodom kiváncsi lennék arra,hogy mi lesz majd ezután.Mert szerintem valami jelentése csak van és nem hiszem,hogy csak ilyen apróságok lennének.Azt figyeltem meg,hogy egyre több nagy film készűl az ilyen emberekről mostanában.Olvastam egy újságban a Hihetetlen magazinban,hogy most keresik az ilyen embereket hát nem tudom,hogy én hová sorolhatnám magam mindenesetre kíváncsi lennék arra,hogy ha ösze akadnék ilyen kutatokkal mi lenne a végeredmény.

   Na szia Angyal voltam ha történik még valami érdekes leírom szia!!

   Ez a 2012-ő motoszkál mostanában a fejemben kérdezném,hogy múltkor mikor írtad azt a cikket erről vagyis amit találtál ezzel kapcsolatban,hogy ennek már szerinted lehet érezni a hatását?

     Már csak abból indulok ki,hogy mostanában nem olyan jó a közérzetem persze azon a bajon kívűl semmi sincsen velem amit megírtam neked! Csak mostanség megint jönnek az álmok és egyre furcsábbak és valahogy egyre jobban elzárkozom a külvilágtol.

 Nekem nincsen senkim a szüleimen az öcsémen és a nagymamámon kívűl!

 A neten is csak veled és egy másik személyel tartom a kapcsolatot. Sokan még a szüleim is azt mondják,hogy ez így nem jó mert az ember társas lény  de nekem senkire nincsen szükségem. Néha úgy érzem,hogy még érzéseim sincsenek.
 Szóval oda akarok kilyukadni,hogy ha én érzékenyebb vagyok a külvilágra mint mások lehet-e ez az elő "szele" a 2012-ben lehetséges történésnek. Nem akarok felvágni mert nem is szokásom mindíg meghúzom magam de egyre jobban azt érzem,hogy akkora nekem lesz valami feladatom. Szerinted? Vagy csak bebeszélem magamnak ezt az egészet? Én nem tudom örülnék annak ha te tudnál valami féle magyarázatot adni erre! Előre is köszönöm neked és mindent amit(amiben) eddig is segitettél! Ezek számomra nagyon fontos dolgok már csak azért is mert nem vagy se szkeptikus se olyan aki csak úgy írogat mert látom,hogy nagyon othon vagy az ilyen és hasonló témákban! Szia Angyal voltam!!

Szia Angyal!

Az, hogy egyre több álmod van, furcsán érzed magad, ez lehet annak a hatása, hogy a rezgésszint folyamatosan változik, emelkedik a bolygónkon.

Nekem pl. 3 napig migrénes fejfájásom volt, mindenféle magyarázat nélkül. Hiába vettem be gyógyszert, semmit nem használt. Megpróbáltam harmonizálni az energetikai rendszeremet, hátha akkor elmúlik. Szerencsére ez nagyjából használt, tompább lett a fejfájásom, bár nem múlt el, de legalább elviselhetővé vált. Aztán rámeditáltam, hogy ez meg miért van. Azt a választ kaptam, hogy a bolygó rezgésszintjének emelése kapcsán az embernek genetikailag is igazodnia kell a rezgéshez, ami egy folyamat, és ennek egy nagyon intenzív szakaszában vagyunk éppen, ami szeptember végéig fog tartani, addig bírjam ki.

Másnapra elmúlt  a fejfájásom, azóta minden rendben van. Tehát amennyiben nincsen fizikai magyarázata egy adott érzésnek, fájdalomnak, vagy rossz érzésnek, az elvileg lehetséges, hogy  a közelgő dimenzióváltás hatása.

Én sem tartom jónak, hogy begubózol a szobádba és csak a neten kommunikálsz. Az embernek szüksége van más emberekre, kapcsolatokra, beszélgetésekre, szórakozásokra, stb. Ha az lenne a feladatod, hogy egyedül, magadban meditálva készülj valamire, akkor nem itt élnél, hanem Tibetben valami kolostorban. Akkor valószínűleg valami keleti országba születtél volna.

Sokkal inkább úgy érzékelem, hogy a saját félelmeid, csalódásaid által vezérelve védelmi pajzsként használod a szobádat, mert akkor nem tudnak bántani. Ez azonban csak egyre rosszabb lesz, ha nem próbálod meg magadban feloldalni a félelmeket. Mire jó, hogy egy erődítmény közepén csücsülve, inreneten kommunikálsz, és már lassan azt is elhiszed magadról, hogy nincsenek érzéseid? Gondolom  ürességet érzel belül. Mindenkinek vannak ilyen periódusai, de sehova sem vezet, ha valaki túl sokáig beleragad egy ilyen állapotba. Néhány egyszerű kérdés.

Boldog vagy így? 
Tudsz így örülni valaminek úgy igazán, teljes szívből?
Valóban így képzeled el a hátralévő életedet, hogy egy szobában kuksolsz?

Ha ezekre a válasz NEM, akkor valamit nagyon nem úgy csinálsz, ahogy azt a lelked szeretné.
Ülj le egy fotelba, és kezdj el figyelni a légzésedre. Csináld végig az oldalamon található Szívmeditációt.
(A gyakorlatok címszó alatt megtalálod).

Meg fogod látni, hogy a rengeteg negatív érzés, tapasztalat az, ami gátol abban, hogy nyiss az emberek felé. Hetente csak 1-2 alkalommal csináld a gyakotrlatot, egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy a szíved kipanaszkodta magát, és enyhült benned a félelem és a feszültség. Semmiképpen se csináld sűrűbben, mert időt kell hagynod magadnak arra, hogy a feljövő érzéseket feldolgozd!!!

Aztán amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor lépj ki az emberek közé, és ÉLJ!

Biztos vagyok benne, hogy ha követed az útmutatásomat, akkor legkésőbb 1 hónap múlva már sokkal jobban fogod érezni magad!

A dimenzióváltással kapcsolatban még annyit, hogy szerintem minden egyes embernek van feladata ezzel kapcsolatban, csak kinek ez, kinek az. Nincs kiválasztott, aki majd mindent megold. Mindenkinek önmagát kell fejlesztenie. A legnagyobb segítség, amit adhatsz másoknak, az az, ha saját példádon keresztül megmutatod nekik, hogy hogyan lehet kimászni a gödörből. A döntés mindenkinek a sajátja, de segítséget, útmutatást adhatsz másoknak. Addig azonban, amíg Önmagadban ennyi feszültség és félelem van, addig nincs lehetőséged arra, hogy valódi segítséget nyújts másoknak. Először gyógyítsad meg önmagad, aztán a többi jöhet utána. :)

Szép álmokat

Erika

    Megijedtem mert egy két napig nem vólt elérhető az oldal de örülök,hogy ismét jó!

Remélem,hogy jól vagy én megvagyok szia angyal voltam!

   Ismételten örülök a válaszodnak teljesen kielégíttő volt!! Mindenben igazad van és ki is fogom probálni azt a meditációt.Én elég sürűn fordulok meg emberek között a munkámbol kifolyolag igaz csak talkaríttóként mert le vagyok 50%-ra százalékolva.Most ez a munak is jó mert emberek közt vagyok csak mikor ithon vagyok akkor csak a szobámban ülök.Igazábol csak a jövőtöl félek,hogy miért azt nem tudom majd egyszer talán választ kapok mindenre.

  Érdekes volt azt olvasnom,hogy pl:tibetben kellet volna születnem már csak azért is mert álmaimban sokat "vagyok" idegen messzi helyeken.Talán az elöző életeim jönnek az álmaimban felszinre nem tudom. Azt viszont tudom,hogy te rengeteget segítesz nekem sokkal többet mint azt te gondolnád.Olyan vagy számomra mint egy magán pszhiológus és ezt komolyan íis gondolom.Rendkívűl örülök,hogy annak idején rátaláltam erre az oldalra talán nem is véletlenűl.Mert csak úgy keresgéltem a neten senki nem mondta igaz nem is mondhatta volna mivel senkim sincs.

    További kellemes napokat kívánok neked!!

            Szia Angyal voltam!

      Nem is tudom,hogy hol kezdjem mondandómat.Én 2001-ben elváltam vagyis elvált töllem az akit mindennél jobban szerettem!! Azóta volt több kapcsolatom is de egyik lány iránt sem éreztem semmit sem. Egy kapcsolatombol majdnem lett kisbaba is de elvetette.Utólag bele gondolva jobban járt így mindenki mert őt sem szerettem egyátalán.

Mára már érzem azt,hogy senkibe sem tudnék bele szeretni vagyis igen ha olyan lenne mint az én vólt feleségem. 
Az meg nem lenne tisztességes a másik személyel kapcsolatban.A magányt már egészen megszokatm de szinte mindenki mármint a családom és a kolegáim azt mondják,hogy ez nem jó!

  De mit tegyek ha nem bírok szeretni senkit sem én meg nem akarok olyan kapcsolatot ahol esetleg a másik személy szeretne én meg nem csak jó vele mert ez sem jó.A legutólsó kapcsolatom majdnem két hónapig tartott de őt sem szerettem pedig rendkivűl csinos volt.Egyszerűen nem müködik semmilyen ilyen emberi kapcsolat nállam már.Most is van egy lány akivel chetelek de tudom,hogy tetszésen kívűl soha nem fogom szeretni egyátalán.Tudom,hogy ez negatív hozzá állás de ez van sajnos.A vólt feleségem még mindíg nem felejtettem el mert most is csak "ő" miatta írok igaz már nem álmodok rolla.Régebben szinte minden nap vele álmodtam.De szerintem ez természetes.

  Ezt szerettem volna neked egyenlőre elmondani. 

     Szia és további szép napokat kívánok neked Angyal voltam!!

valószínüleg,te saját magadat nem szereted!itt kéne elkezdeni!


Te magad írtad, idézem...

"De mit tegyek ha nem bírok szeretni senkit sem én meg nem akarok olyan kapcsolatot ahol esetleg a másik személy szeretne én meg nem csak jó vele mert ez sem jó.A legutólsó kapcsolatom majdnem két hónapig tartott de őt sem szerettem pedig rendkivűl csinos volt.Egyszerűen nem müködik semmilyen ilyen emberi kapcsolat nállam már.Most is van egy lány akivel chetelek de tudom,hogy tetszésen kívűl soha nem fogom szeretni egyátalán.Tudom,hogy ez negatív hozzá állás de ez van sajnos.A vólt feleségem még mindíg nem felejtettem el mert most is csak "ő" miatta írok igaz már nem álmodok rolla."

Ebben a kis rövidke részben ha jól számolom, 4X írtad le, hogy te már sosem fogsz senkit szeretni. TE TEREMTED MEG MAGADNAK AZT A VALÓSÁGOT, AMIBEN VAGY!!! Te NEM is AKARSZ szeretni senkit! Egész egyszerűen folyamatosan magadat bűnteted.

Ha ilyen negatívan gondolkozol, akkor az Univerzum így reagál...

"Ok, haver, ha ennyire azt akarod, hogy soha senkit ne tudjál szeretni, akkor megadom neked. Végülis ez a vágyad, ezt kéred állandóan."

Egyszerűen döntsd el végre, hogy mit akarsz, és ne takarózz állandóan azzal, hogy a feleséged így meg úgy. Ja, és Ne csodálkozz, hogy elmenekült tőled. Az energiáját, a vérét szívtad. Már 7 éve nem vagytok együtt, és még mindig az ő energiáját akarod érezni. MIKOR NŐSZ FEL VÉGRE? MIKOR KEZDESZ EL ÖNMAGADDAL FOGLALKOZNI? MIKOR VISELKEDSZ VÉGRE FÉRFIKÉNT?

Bocs a kemény szavakért, de valahogy fel kell, hogy ébresszelek. Nem bántani akarlak, csak azt, hogy vedd már észre, hogy teljesen felesleges állandóan sajnálni magad.

Ha ki akarsz mászni ebből, akkor csináld végre azt amit kell. Ha meg jól érzed magad ebben a mártír, jaj mindneki sajnáljon szerepben, akkor pedig mit akarsz valójában?

Ezomisztika

  Szia!

  Egy kérdéssel kéréssel fordulok hozzád most.Már két hónapja napról napra rosszabúl érzem magam ha emberek közé kell mennem.
 Annyira feszűlt s ideges vagyok,hogy majd szétt robbanok.Ma is mennem kell dolgozni de érzem,hogy szinte bele pusztulok ha el kell mennem ithonról.Minden kapcsolatom szinte meg akar szünni a külvilággal.

 Szerinted mi okozhatja ezt?

 Ennyi lenne csak szia Angyal voltam!

Szia Angyal!

Szerintem rendszeresen kelllene meditálnod, az segítene oldani a feszültséget.
Erre magadnak kell megtalálnod a választ, hogy miért leszel feszült az emberek között. Mi idegesít? Mi zavar? ezeket a kérdéseket mind Önmagadnak kell feltenned, nem nekem.
Ha megvan a válasz, akkor legalább már valamerre el lehet indulni.

Erika (ezomisztika)

    Ismételten köszönöm a válaszaidat elnézést,hogy kicsit későn válaszolok,de korházban voltam(vagyok) s leszek is még egy darabig.
  A szorongások miatt kerültem ismét be és az alapbetegségem miatt is.Most még benn leszek pár napig utánna hazaengecnek,de majd visza kell mennem még kb:3-hétre mert lesz egy beszélgetős terápia ahol nem gyogyszerekkel gyógyítanak elsősorban.

   Ismét igazad van mindenben amit írtál és nem veszem rossz néven tölled egyátalán csak tudod nehéz elengedni akit tiszta szívből szeret az ember igazábol azt sem tudom,hogy miért gondolok még rá na mindegy majd most talán helyre raknak odabent.

   Szóval most egy darabig nem írok ismételten most is csak ma engedtek haza vasárnap estig.
 Szia Angyal voltam!!

Angyal!

Remélem jól vagy és közelebb kerültél önmagadhoz, az igazi lényedhez, mely a szeretet minden aspektusát tudja és ismeri.
Remélem, a kórházi kezelés segített:) bár az én részemről a meditációt javasolnám.

Ne gondold, hogy a gyógyszerek segítenek. Egy ideig biztos. Az emberek, egy jó tanító hasznosabb nála, aki megmutatja neked, hogy tovább az életedben.

Én úgy gondolom, hogy az élet nagyon jó:) tele energiával, szeretettel, csak mi emberek tesszük azt nehézzé a saját gondolataink által.

Légy boldog és nézzél előre. Ha szeretnéd megkapni a csodát és visszaszerezni az élet boldogságát, csak kérj és támogatásra lelsz.

Ha gondolod, figyeld a www.angyalforras.hu oldalt. Ott sok hasznos tanácsot találsz és a tanfolyamok bármelyikén igazi barátokra lelhetsz.

Szia Ezomisztika!

Mindig szivesen barangolok az ilyen oldalakon  s gatulálok hozzá, nagyon érdekelnek ezek a dolgok a misztika a lélek egyáltalán az ember. Sokszínű ez az oldal, bár most járok itt elöszőr s hogy jobban megismerjem természetesen vissza jövök....további sikeres munkát kívánva bucsúzom.
Tibor  http://alelekutjain.lapunk.hu -ról

Kedves Tibor!

Nagyon köszönöm a dícséretet! :) Megnéztem én is a honlapodat, és nagyon szép! Még barangolok rajta, olvasgatok. Egyenlőre a verseidet olvastam, de nagyon tetszenek! :) További gyönyörű honlap szerkesztést kívánok neked.

Erika (ezomisztika)

 Sziasztok! Érdekes előadásra hívnám fel a figyelmeteket! http://hu.ezo.tv/static/stacey/hu/index.html

Sziasztok! Szintén új vagyok itt az oldalon. A jövóbelátásról írnék pár dolgot. Tavaly nyáron voltam itt Győrben, egy látónál. Nem voltak kétségeim. Vele kapcsolatban csak jókat hallottam, de azért mégis a kiváncsiság .. Szóval, MINDEN amit mondott bejött idáig. Például, hogy tavasszal eladásra kerül egy örökölt ingatlan: Megtörtént 3 hete!! Pénz, élet stb... A Jelen. Betegségek a családban! Kivetítette a testet. Végigment a talptól, a fejünk búbjáig. Mindenkinek a betegségét felsorolta, és valóban minden úgy van ahogy a látó megmondta. Igen, hiszek benne!! De mint a szerkesztő is leíta, a jövőnk mozgásban van. A látó csak egy utat mont a sok közül. Azóta megnéztem a Titkot, még vagy 5x. Olvasom az angyalokról szóló könyveket stb.. Viszont úgy érzem elvett (megszabadított) tőlem egy valamit. Lehet hülyén hangzik, de katasztrófákat álmodtam (tornádó, árvíz, földrengés) és az  a megrázó, hogy pár nap múlva vagy másnap olvastam ill. hallottam a hírekben a szörnyű dolgokról. Azóta semmi ilyesmiről nem álmodom. Tetszik nagyon az oldal. Köszönöm, hogy megoszthattam veletek a gondolataimat.

Kedves Roberto! :)

 

Köszöntelek az oldalon! :)

Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat, és ezzel megerősítetted mindazt, amit eddig ide az oldalra feltettem. :) Pl. Azt, hogy a látó nem használ kártyát, ingát, stb, hanem egyszerűen lát, érzékel. :)

 

Örülök, hogy tetszik az oldal. :)

Szeretnék pár mondatot hozzátenni ahhoz, amit írtál az álmaidról. :)

Az, hogy megálmodtál előre dolgokat, az azért lehetséges, mert mindenkinek vannak olyan érzékszervei, amik nem fizikai érzékszervek. Érzés, látás, hallás, ízlelés, stb. Mivel te vizuálisan, álmodban láttad a katasztrófákat, ez azt jelenti, hogy a 3. szem csakrád nagyon fejlett, és képes más síkokról üzeneteket fogni, és képek formájában ezt számodra érthetővé tenni. Ezt hívják szellemi látásnak. Sokan mondják, hogy "Jaj de szeretnék látni! Nyissátok meg a 3. szememet!". Ezek az emberek, akik ilyet kérnek, nem tudják, hogy ez mivel jár. Nincsenek felkészülve arra, hogy nem csak jót, hanem rosszat is láthatnak. Ez egy olyan képesség, amit bárki kifejleszthet magában, ha szeretné. Persze vannak, akik hozták magukkal, és alapból látnak, de ezek  az érzékelések kifejleszthetők. Te valószínűleg hoztad magaddal ezt a képességet, és amikor elmentél a látóhoz, ő "bezárta", blokkolta a 3. szem csakrádat, hogy megszűnjenek ezek a rémálmok. Innentől kezdve a te döntéseden múlik, hogy mikor érzed magad késznek arra, hogy ezt a veled született képességedet megnyisd és használd. :) Te is lehetnél látó, ha akarnál. Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, hogy mitől szűntek meg ezek a rémálmok, és hogy bármilyen rossz is ez, azért ez egy olyan adottság, amit nem véletlenül kaptál. Előbb-utóbb meg kell barátkoznod vele, és használnod kell. :)
Remélem érthető a magyarázat amit leírtam neked.

Köszönöm még egyszer! :)

Erika

 

Sziasztok. július 5.-én volt 3 modulból  volt szóbeli vizsgám. Tartottam tőle,mert szombaton délután kezdtem el tanulni, úgy éreztem,semmit sem tudok, a sok adat össze vot zavarodva az elmémben. Kíváncsiságból áldást kértem a tananyagra. Mindhárom modulból a 7. tételt húztam ki, a 3. után a vizsgabiztos meg is jegyezte, hogy a 21. szerencsés szám. Persze,hogy mindhárom tételt tudtam. Úgy,hogy felidéztem, azaz láttam a lapot, amin a kidolgozás szerepelt.  Kérdésem: mi a hetes szám jelentősége?

Sziasztok! Rátaláltam erre a fórumra és feltennék egy kérdést. Szeretnék a barátnőmnek venni egy ilyen asztrofilit medált , és a tulajdonsága a kiegyensúlyozottság és a nyugodtság elérése. Valaki próbálta már? Van tényleg ilyen hatása, mert a barátnőm nagyon fáradt és szétszort, és ezért gondoltam egy ilyen ékszerre neki hátha segít valamit is.

Előre is köszi a válaszokat.