Kedves Vendég!

Az alábbi szabályok érvényesek minden regisztráló tagra. Kérlek, olvasd el figyelmesen.

  1. Ha felhasználóként regisztrálsz, akkor automatikusan feliratkozol az Ezomisztika Hírlevélre. Amennyiben nem tartasz rá igényt, természetesen bármikor leiratkozhatsz a levelezőlistáról, a hírlevél alján található linkre kattintva, vagy itt az oldalon bejelentkezés után, a Leiratkozásra kattintva.
  2. Ha hírlevélküldéskor a megadott e-mail cím nem elérhető, (megszűnt az e-mail cím) akkor törlöm az e-mail címhez tartozó felhasználó nevet is. Ezért kérlek, amennyiben változik az e-mail címed, módosítsad a felhasználó beállításoknál.
  3. Ha 17 hónapig nem lépsz be az oldalra, akkor a rendszer küld egy automatikus e-mailt, hogy 1 hónap múlva a felhasználóneved törlésre kerül. Ha bejelentkezel az oldalra, akkor minden mehet a régiben tovább.
  4. Ha 18 hónapja nem léptél be az oldalra, - a figyelmeztető e-mail ellenére sem - akkor a rendszer automatikusan letiltja a felhasználó nevedet, majd újabb 6 hónap után törli a felhasználót a rendszerből. Tehát itt még van 6 hónap, hogy ha szeretnéd, akkor aktíválom a felhasználó nevedet újra. Ehhez azonban már E-mailt kell írnod nekem.
  5. Regisztrációkor 3 adatot kérek be. E-mail cím, Teljes név, Születési dátum. A két személyes adatra azért van szükség, mert tervezek 1-2 meglepetést, amihez kellenek. A személyes információk más felhasználó számára nem láthatók. Természetesen ha valótlan nevet és dátumot írsz be, azt nem ellenőrzöm, de akkor későbbiekben a meglepetés is "hamis" lesz, vagyis nem mész majd vele semmire. :)
  6. A hozzászólások beküldése regisztrációhoz kötött. Így is előfordult már, hogy egyik regisztrált tagunk kéretlen reklámokat helyezett el az oldalon. Ezért nincsen vendékönyv sem. Éppen ezért ha valaki ilyen reklámokat, spameket tesz fel az oldalra, azt a felhasználót azonnal tiltólistára teszem, és többet nem fog tudni sem bejelentkezni, sem beregisztrálni.
  7. Természetesen a fórumba beírni 1-1 ajánlott programot vagy linket lehet, de csak kizárólag ezoterikus témában, és nem tömegével.
  8. Kérlek, hogy amennyiben észrevételed, ötleted van, vagy bármilyen kérdésed, azt jelezd nekem az ezomisztika@gmail.com e-mail címen. Minden észrevételnek, megjegyzésnek örülök, még a jószándékú kritikának is. :)
  9. Többen írtak már nekem e-mailt különböző kérdésekkel. Volt, akinek tudtam segíteni, de volt olyan is, hogy nem válaszoltam rá. Ha írsz nekem, és nem válaszolok, akkor kérlek ne bántódj meg. Egyszerűen nincs időm, vagy nem tudok érdemben segítséget nyújtani a problémára amit felvetettél. Akinek tudok, annak továbbra is szívesen segítek, de kérlek legyél türelemmel.

Kérlek, tartsd be a fent említett szabályokat. :)
Köszönöm, hogy megtiszteltél regisztrációddal, és érezd otthon magad az oldalamon.

Sztojka Erika
(Ezomisztika - szerkesztő)

Felhasználói adatok
A szóköz használata megengedett, de az írásjelek közül csak a pont, kötőjel és aláhúzás használható!
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Személyes információk
Kérlek, add meg a nevedet, illetve azt, ahogy használod, ahogy általában szólítanak.
Pl. Ha a Kovács István Balázsnak hívnak, de mindenki Balázsnak szólít és azt használod, akkor azt írd be, hogy "Kovács Balázs"

A mező tartalma nem nyilvános.
Írd be légyszíves a születési dátumodat a mezőbe. Köszönöm.
Ha nem valós dátumot írsz be, akkor a későbbiekben nem tudok neked meglepetéssel szolgálni...:)
A mező tartalma nem nyilvános.
Robot teszt
Erre azért van szükség, hogy biztosan tudjam hogy ember vagy és nem robot
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket