ALTERNATÍV HÍREK

A világban folyó vakcina business és annak káros hatásainak leleplezése elkezdődött...
https://napitema.blogspot.com/2021/05/nem-soka-veguk-lesz-dr-reiner-full...

https://www.bitchute.com/video/E7i1P0Y4ascX/
Mi van a vakcinában?
https://orvosokatisztanlatasert.hu/mikor-es-mi-van-a-vakcinakban-valojab...
Panaszlevél minta az alapjogok megsértése miatt
https://orvosokatisztanlatasert.hu/alapveto-jogok-biztosahoz-panasz-level

Ingyenesen panasz nyújtható be az Alapvető jogok Biztsához. Bár kell hozzá név, állandó lakcam és postacím megadás, lehet kérni, hogy ne fedjék fel a benyújtó kilétét, így "névtelenül" lehet panaszt tenni, akár e-mailen keresztül is. Ha szeretnéd, hogy történjen is valami, akkor ezt tudod tenni. NE várjunk arra, hogy valaki majd helyettünk megoldja.
http://www.ajbh.hu/elerhetosegeink
http://www.ajbh.hu/panasz-benyujtasa
panasz@ajbh.hu
Panasz levél minta kiegészített
www.ezomisztika.hu/files/Panaszlevel.docx

Úgy tűnik, jelenleg ez lehet az EGYETLEN megoldás...

A Szeretet

Deepak Chopra: A szeretet útja - könyv alapján

Az alábbi írásban egy kis részlet található a fent említett könyvből, kiegészítve a saját gondolataimmal. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a könyvet, mert nagyon elgondolkodtató.

A legtöbb embernek a problémája abból adódik, hogy nem tanult meg igazán szeretni. Amikor megszületünk, akkor még tudjuk, hogy hogyan kell szeretni, de ezt elég hamar kinevelik belőlünk.

Aki igazán szeret, nem akarja birtokolni, irányítani a másikat, egyszerűen elfogadja a másik embert, és inkább segít abban, hogy az illető a saját útját járhassa. Ennek természetesen egy kapcsolaton belül ideálisan kölcsönösen kellene működnie. Ha körülnézel, mégis azt látod, hogy a legtöbb kapcsolatban az egyik fél elnyomja a másikat. Nem csak párkapcsolatra igaz ez, hanem bármilyen más kapcsolatra is. Az ilyen kapcsolatok nem a szereteten alapulnak, hanem valami hiányérzeten, amikor a másik embertől várunk valami olyat, ami belőlünk hiányzik. Ez lehet biztonságérzet utáni vágy, egyedülléttől való félelem, fizikális vonzódás, lelki töltekezés, vagy bármi olyan dolog, amiből hiányt szenvedünk, és a másiktól várjuk. Számomra úgy tűnik, hogy az emberiségnek újra meg kell tanulnia valóban szeretni!

Újra meg kell tanulni szeretni, és szeretetet elfogadni.

Ebben a pillanatban párod pont a megfelelő társ számodra. Ő az a tükör, ami a bensődet megmutatja neked. Amikor a partnereddel kötözködsz, önmagaddal hadakozol. Minden hiba, amit benne látsz, egy letagadott gyengeségedre tapint rá. Minden vele vívott csatád kifogás, hogy ne kelljen szembesülnöd belső ellentmondásaiddal.

Amikor valóban megtalálod a szeretetet, rátalálsz önmagadra. Mert a kétségek térbe és időbe zárt egónkat tükrözik.


Szerző: Sztojka Erika (ezomisztika)

cikkek: