Álmok

Ide írhatod az álmodat, megpróbáljuk közösen megfejteni, vagy nyiss új fórumtémát.

A fórumhoz bárki hozzászólhat, de
új fórumtémát csak regisztrált felhasználók indíthatnak.

Új Fórumtéma nyitása

Jó fórumozást!

Taxonomy upgrade extras: 

<p>Ezt a t&eacute;m&aacute;t az&eacute;rt ind&iacute;tottam, mert arra gondoltam, hogy aki szeretn&eacute;, &iacute;rja le mit &aacute;lmodott, megpr&oacute;b&aacute;ljuk k&ouml;z&ouml;sen megfejteni.</p> <p>&nbsp;</p>

Szia Ezomisztika!Én már gyerek korom ota egy nagy háborúrol álmodom ahol "óriások"harcolnak egymás ellen és az egyik fél engem védelmez minden áron.Kiváncsi lennék,hogy ez mit jelent.Már csak azért is mert amikor ezek az álmok elkezdőtek még olvasni se tudtam.Előre is köszönöm.ui:30-éves vagyok.

Kedves Angyal!

Az álmod igen érdekes. Biztosan hallottál már arról, hogy régebben is léteztek civilizációk, amik aztán nyomtalanul eltűntek. A legtöbbször Atlantiszt emlegetik, mert az volt a legutolsó eltűnt civilizáció, de régebben is voltak különböző világok. Még Lemuria, vagy más néven Mu az amit szoktak emlegetni. A régebbiekről már semmilyen információnk nincs. Ezekről is leginkább médiumi írások nyomán tájékozódhatunk, kivéve Atlantiszt, mert arról Platon is írt i.e. (Kritiasz című műve)

Az egyik ilyen régi világban éltek óriások is. Tudom, ez meseszerűen hangzik, de az egyes médiumok által hozott információkból ezt lehet hallani. Én azt gondolom, hogy élhettél abban a korban, abban a civilizációban, és egy óriások közötti harcba keveredtél. Itt csak az nem világos számomra, hogy te óriás voltál álmodban vagy sem? Nem sokat tudok erről a civilizációról (Mu) de elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak óriások, hanem emberek is éltek abban a korban, és valószínűleg te megbarátkoztál az óriásokkal, azért védtek téged.

Szóval szerintem egyik régi inkarnációd emléke köszönhetett vissza álmodban, főleg, hogy még akkor nagyon kicsi voltál, így jobban emlékezhettél a magaddal hozott tapasztalatokra, tudásra.

Nem rég kaptam pár képet. Nem tudom, mennyire hiteles, de mindenesetre elgondolkoztató. A képeket az érdekességek menü alatt találod.

Szeretettel: ezomisztika

 

Szia Ezomisztika!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat pont ilyesmire számítottam köszönöm!Eddig ha valamit kérdeztem bár kitől még itt a neten is soha nem kaptam ennyire kielégittő választ.Örülök annak,hogy megértessz s hiszel nekem.Az álmomban mindig ember vagyok.Akkor ezt az elöző életet Hipnózissal is fel lehetne idézni?Létezne az,hogy éltem olyan nagyon régen?Mert mikor ezek az álmok elkezdőtek még csak pár éves voltam 4-5.És nem is tudtam volna azt sem megcsinálni,hogy össze rakok képkockákat a napi életből vagyis abbol amit láttam vagy halottam az nap mert általában a napi dolgokból keletkeznek az álmok.Ezt úgy értem,hogy abbol ami velünk történik az nap.Minden esetre szerintem nagyon érdekes és kiváncsi lennék,hogy mi lehet ez.Sajnos már csak nagyon ritkán álmodom ezt de emlékszem arra,hogy mikor álmodtam mindig valahogy más képp éreztem magam.Biztonságban s valami leírhatatlan érzés is átt futott rajtam annyira,hogy mikor ébren is voltam egész nap éreztem azt az érzést és boldog voltam.Ha érdekel nek az álmaim írhatok neked.Szia!Angyal!!

Kedves Angyal!

Vannak technikák, amivel vissza lehet emlékezni előző életekre. Egyik ilyen technika valóban a regressziós hipnózis. Azt viszont kevesen tudják, hogy a hipnózis veszélyes is lehet. Veszélyes, mert ha nem hozzáértő végzi, akkor elképzelhető, hogy olyan információt hoz fel a tudatalattidból, amivel nem tudsz megbírkózni, és ennek a következménye nagyon súlyos is lehet. (depresszió, skizofrénia, szóval lelki roncs lehet az ember tőle) Az egyéb veszélyekről nem is beszélve. (Hipnózis alatt védtelen az ember és a különböző szellemi lények ezt kihasználhatják)

Ezen kívül semmi garancia nincs arra, hogy amit hipnózisban átél az ember az valóban egy előző életbeli esemény. Honnan tudod, hogy előző életet láttál vagy esetleg a saját vágyaidat kép formában? Az is lehet, hogy a tapasztalt esemény csak egy szimbolikus történet és nem szóról-szóra kell értelmezni.

Szóval erre a célra nem ajánlom a hipnózist. A régi életek nem véletlenül vannak a tudatalattiban elrejtve. Izgalmas lenne tudni, hogy mi volt ekkor meg akkor, de a kíváncsiságon kívül más értelme nincsen. Azok az életek, amik valamilyen módon kapcsolatban állnak a mostanival, azok előbb utóbb maguktól is előjönnek a tudatalattiból hipnózis nélkül is. Azokat úgy sem tudod kikerülni. :)

A hipnózis akkor lehet hatásos, ha az aktuális életbeli eseményekre szeretnénk visszaemlékezni, vagy egy érzelmi blokkot feloldani. Bár ebben az esetben is vannak biztonságosabb megoldások a hipnózisnál.

Szerintem a lényeg az, hogy emlékszel arra a boldogságra, amit az álom hatására átéltél. Az álom üzenete annyi, hogy amikor nem alszol, akkor is idézd fel magadban azt a boldogság érzetet, éld át, idézd elő! Nem kell álmodni ahhoz, hogy átéld újra. :) Az álom csak segített emlékezni arra a biztonság érzésre, hogy aztán akkor idézhesd fel magadban amikor akarod, amikor szükségét érzed.

A kapcsolat menüpont alatt megtalálod az e-mail címemet. Ha szeretnél írni, akkor írj nyugodtan. Amikor van kis időm, válaszolok rá. :)

 

Sziasztok vagyis csak szia Ezomisztika! Már csak azért is köszönök így mert sajnos rajtam kívűl senki nem ír ide,neked! Ma egy érdekes dolog történt meg velem.Éjjszaka azt álmodtam,hogy valaki egy fegyvert szorít valaki fejéhez nem tulajdonitottam neki semmi jelentőséget mert ez csak egy szimpla álom volt gondoltam én. Tegnap úgy határoztam,hogy mivel ma ithon vagyok elmegyek a szomszéd faluba napozni mert ott vannak bánya tavak. Vettem innivalot és akartam venni valami Ezoterikával is foglalkozó újságot. Sanálatomra nem volt semmi olyasmi sem kétszer is átböngésztem az újságos oszlopot,hogy még véletlenűl sem kerüljem el ha van olyan újság. De nem volt és így vettem egy napilapot amit egyátalán nem szoktam venni soha. Olvasgatom és mit látok benne,hogy egy postásnőnt támaadás ért sajnos le is lötték vagyis a tettes lelőtte. Az elkövető miután látta azt,hogy mit tett a homlokához tette  a fegyvert s végzet önmagával is. Mikor ezt olvastam egyből eszembe jutott az éjjszakai álmom. Nem tulajdonittok neki semmi jelentőséget már csak azért sem mert nem látom benne az értelmet mármint az álmomnak. De számomra érdekes ez is. Csak gondoltam,hogy megosztom veled ezt az "Érdekességet" szia legyen mindíg szép napod. ui:nem tudom,hogy sikerűlt-e belépnem mert sajnos elfelejtettem,hogy,hogy kell azért is írom ide,hogy Angyal vagyok persze átvitt értelemben:D szia!!

Szia Angyal!

Köszönöm, hogy te viszont szoktál beírni! :) Igazából nem értem miért nem szól hozzá senki, mert szokták nézni a fórumot, látom a statisztikából. :)

Manapság az emberek ilyenek. Olvasgatnak, de nem mernek hozzászólni. Talán egyszer majd megjön a bátorságuk is. :)

Nem tudom mi volt tegnap, de én is valami hülyeséget álmodtam, meg a barátnőm is.
Biztosan volt valami olyan bolygóállás, mert bár nem emlékszem az álmomra, de azt tudom, hogy rossz érzés volt.

Egyszer már regisztráltál Angyal néven. Írd be felhasználónévnek, hogy Angyal, és kattints az elfelejtett jelszó feliratra. E-mailben kapsz egy ideiglenes jelszót, és egy linket, amire kattintva azonnal bejelentkezel és megváltoztathatod a jelszavadat.

Itt a fórumon alul látszik, hogy angyal felhasználónévvel írtál be régen. :)

Szép álmokat mára!

Erika

 

Sziasztok!

Írok akkor én is, ha már úgyis keveslitek a hozzászólók számát. Szerintem fog ez nőlni, csak egyenlőre meg nem lehet akkora az oldal látogatottsága, hogy az olvasók/hozzászólók aránya elég sok fórumbeírást eredményezzen. Bár a statisztikát Erika látja, gondolom majd jól rámcáfol.
De ha szaporítjuk itt a szót és elég sok gondolatot dobunk fel, akkor a többiekben is egyre több válaszgondolat fog fogalmazódni, amit csak megosztanak velünk is előbb-utóbb.

Tegnap egyébként tényleg lehetett valami nyomasztó a légkörben, ami a rossz álmokat hozhatta előtárbe. Én szinte minden nap álmodom, elég eseménydús álmokat, és általában emlékszem is rájuk ébredés után. Persze aztán nagyrészüket elfelejtem. ha nem idézem fel gyorsan ébredés után.
Tegnap azonban kimondottan rosszat álmodtam, részletezni nem szeretném, mert inkább elfelejteni szeretném. A lényeg az, hogy egy szerettem meghalt álmomban. Ami ugye elég nyomasztó tud lenni, és ébren is aggódalommal tölt el az illető személy egészségével kapcsolatban.
Persze az álombeli halál nem jelenti következetesen a tényleges halált. Általában inkább változást szokott jelenteni, de a halál mikéntje sokkal nyomasztóbb volt, mint a ténylegessége.
Korábban én már többször meghaltam álmomban, általában állatok okozták a halálomat, de mindig mélységes békét és nyugalmat éreztem és semmit nem változott negatív irányban az állatszeretetem.

Az, hogy a bolygók aktuális állása hat az álmokra, én kategórikusan nem jelenteném ki.
Hiszek az álmokban, a jósálmokban, hisz többször volt nekem is beteljesült jósálmom.
Az asztrológiában is hiszek, ezirányú tanulmányokat végzek.

Az egészet azonban úgy fogalmaznám meg, hogy születéskori képletünk meghatározza, hogy milyen énállapotaink léteznek. Mindenkiben több személyiség is lakozik születésétől fogva, minimum három, de átlagban inkább 4-5. Az, hogy éppen melyik személyiségünk szerint viselkedünk, ezt akár tudatosan is befolyásolhatjuk, ha kellő önismerettel rendelkezünk, de az aktuális bolygóhatások tényleg felerősíthetik egyik vagy másik énállapotunk szereplési kényszerét, illetve számít, hogy épp milyen életterületünkben folyik a történés. Egyszerre mindig csak egy énállapot lehet aktív, de egyikből a másikba való átlépés pillanatok műve, akár egyazon mondatunkon, gondolatunkon belül is átugorhatunk egyikből a másikba.

Az álmok meg ugye sokszor a tudatalattinkat foglalkoztató kérdésekre adott válaszok, a napközben minket ért ingerek lecsapódása, illetve, aki fogékonnyá válik rá, az az univerzumból fogja a párhuzamos idősíkokból érkező múltbeli vagy jövőbeli énünket ért ingereket.

Szóval szerintem az álmunkat csak saját tudatunk generálhatja. Akár úgy, ahogy Angyal esetében, egy nappal későbbi énjére mély benyomást gyakorolt az az újságcikk és átsugározta ezt az előző napi álmába. Nem az aktuális bolygóállások sugalmazzák az álmokat, max csak annyi a hatásuk, hogy minimálisan befolyásolják, hogy épp melyik antennánk válik érzékenyebbé és így melyik jelet veszi erősebben a sok felénk sugárzóból.

Persze lehet velem vitatkozni, de bennem most ez a gondolatsor indult el a korábbi hozzászólásaitokat olvasva.

Mindenkinek szép és önismeretet fejlesztő álmokat!

LynnLou


Szia LynnLou! :)

Asztrológiában nem vagyok otthon, így ebben a témában nem tudok veled vitatkozni, de két dolog jutott eszembe.

Ha a bolygóállások befolyásolják, hogy melyik antennánk működik jobban, azaz mit érzékelünk jobban, akkor ezáltal közvetetten az álmainkat is befolyásolják szerintem. Vagy nem?

A másik, hogy ha egy emberben több személyiség lakozik, akkor ezek szerint mindenki skizofrén? :)) (Bocsika, de ezt a mondatot nem hagyhattam ki már csak poénból sem.)

Köszi a beírást. :)

Erika

Köszönöm szépae a tanácsodat probáltam de nem sikrtült kérnem új jelszót.Érdekelne az,hogy te milyen dolgokat álmodsz meg előre persze csak ha akrod elmondani.Az az igazság,hogy azt veszem észre,hogy mostanában nem nagyon vannak ilyen álmaim nem tudom,hogy miért de az az igazság,hogy nem is hiányoznak elég volt belőlük sok rossz tapasztalatom származott már eddig is ezekből vagyis csalódás ért.Viszont azt tudom,hogy nem tüntek el csak szünetel valamiért volt már rá példa.Múltkór irtam neked arrol a visszatérő álmomrol amiben egy nagy háborúról esik szó és amit óriások vívna.Egy két héttel ezelőtt olvastam egy újságot amiben 2012-re jövendőltek egy világméretű háborút.Utánna  is néztem és sikerrel jártam ilyen szempontból.Majd kiderűl,hogy mi lesz csak érdekes egybeesés az is,hogy pont abban az évben jár le a személyim 10-hó 30-án.Nem tudom,hogy te mennyire vagy ebben a témában othon mármint a 2012-jóslással kapcsolatban érdekelne a véleményed.Köszönöm az eddigieket csak te adtál olyan válaszokat amieneket vártam és meg is értesz azt veszem észre és ennek örülök is. Angyal voltam szia!

Szia Angyal!

2012-ről sokmindent írnak össze, de valójában senki nem tudja, hogy mi is lesz.
Van, aki 2012 decemberéről beszél, van, aki 2013 janurra teszi a dimenzióváltást.
Igazából szerintem nem lehet egy konkrét dátumot megjósolni, mert ez egy folyamat, ami már olyan 1986 körül elkezdődött, és valamikor 2012-2013 körül lesz vége.

Én nem hiszem, hogy háború lesz. Sokkal inkább azt gondolom, hogy természeti katasztrófák súlytják bolygónkat, és ennek lesznek vagy lehetnek komoly következményei.

A 2012 évszám egyébként onnan ered, hogy a Föld bolygó 1986 óta (ha jól emlékszem a dátumra) minden évben több és több napot tölt egy fotonövben, és 2012-ben éri el a Föld azt a pályát, amikor már mind a 365 napot a fotonövben tölti. Erről van egy érdekes cikkem, és csinálok is majd külön menüt ennek a témának. (Igyekszem hétvégén legalább ezt a cikket feltenni majd)

Szóval mindenki csak találgat, de konkrétat senki sem tud. Sokan csodát várnak, hogy majd egy csapásra minden megváltozik. pedig akkor változhat bármi, ha az emberek is megváltoznak. erről az "apróságról" persze mindenki megfeledkezik. :)

Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a bolygó rezgésszintje megváltozik, és az a magasabb rezgésszint különböző módon fog hatni különböző emberekre. Ezért hallani mindenhol, hogy fel kell készülni 2012-re, hogy az ember normális tudjon maradni azon a magasabb frekvencián is.

Ugyanis lesznek, akik beleőrülnek, és lesznek akik alkalmazkodnak. Ez olyan mint egy természetes szelekció. A jeleit már most is láthatod ha figyeled a híreket. Emberek utcán lövöldöznek, a hatalmon levők megőrülnek, gyilkolnak, rabolnak, stb.

A Föld bolygó lázadni kezdett, mert már teljesen tönkre tettük mi emberek. Legutóbb pár napja ha jól tudom Kínában volt földrengés és sokan meghaltak. (Nem nagyon nézek TV-t)

Vagy az évekkel ezelőtti szökőár, ami azért nem mindennapos esemény. Szóval ha figyeled a történéseket, akkor nagyjából képet kaphatsz arról, hogy mekkora káosz várható, amiből aztán majd kibontakozik az új energia által táplált társadalom. Ezt hívja az ezoterikus irodalom 5. dimenziónak, illetve magát a folyamatot dimenzióváltásnak. 

A mi dolgunk az, hogy túléljük ezt az időszakot és aztán majd megpróbáljunk egy jobb társadalmat kiépíteni.

Érdekes az is, hogy a Maja naptárban is a 2012-es dátum az utolsó. Szóval valami fontos dolog történik 2012-ben, de igazából nem lehet tudni, hogy mi lesz az. Mindenesetre akik csodát várnak, azok szerintem csalódni fognak, mert senki sem fogja az emberiség helyett elvégezni a munkát és a fejlődést.

Szerintem annak pedig nincs jelentősége, hogy a személyid pont akkor jár le. Csináltass előbb újat, és máris megváltozik a lejárati dátum. :)

Szép álmokat

Én szinte semmit sem tudok 2012-ről csak pár hete olvastam ezt rolla,hogy valami elvileg fog történni! Majd kiderűl akkor szerintem minden féle képpen "megőrül" pár ember ha már így előre be is harangozták. Visztont én is úgy látom,hogy az emebrek annyira "mások". Lehet,hogy csak én látom így de a mai fiatalokról szinte sugárzik a butaság és a tisztelet adás más ember iránt. Igen mostanában eléggé sok az extrám katasztrófák sorozata a földön. Volt egy könyvem az volt a címe azt hiszem,hogy Planet-X és ha jól emlékszem abban is volt valami a Majákról méghozzá az,hogy egy bolygó fog érkezni a föld közelébe és az nagy pusztulást idéz elő. Ki is számolták visza menőlegesen is,hogy amikor ez  a bolygó  a föld közelébe ért mindíg pusztulás lett a vége. Civilizációk tüntek el a dinókat is ennek a  számlájára írták,hát nem tudom. És azt is írták,hogy a dátumra nem emlékszem,hogy most van itt az időeje annak,hogy ismét a föld közelébe kerüljön. Volt szó benne eddigi nem tapasztalt oriási viharokról s természeti katasztrófákról is. Utánna évekkel később meg is tapasztalhatukk mind ez  a mai napig. Már itt magyarországon is szokatlan viharok vannak és azt is írták,hogy ez  a bolygó közeledése miatt melekszik a légkör is. Mindenesetre érdekes. Utánna nézek ennek a  könyvnek itt  aneten és ha találtam rolla valamit beírom neked. Szia szép napokat Angyal!

                                        Szia Ezomisztika!

  Ma hajnalban 02-03:45 között volt egy érdekes álmom gondoltam megosztom veled!
Egy bankrablásról álmodtam és az elkövetők Esztergom alatt kb-persze egy erdős részen bújtak el.Volt köztük egy szelemileg kissé fogyatékos férfi is.Az álmomban még szerepelt egy nagy kijelzőtábla amin egy kék gombot és fehér villogást láttam.Utánna még közvetlenűl álmodtam egy forgószimpadról ahol egy Démonos jelenetet adtak elő.A pénzt elrejtették mert attól tartanak,hogy valami féle módon meg vannak jelőlve.És még a Bankal kapcsolatban annyi,hogy valami hajnali nyitás szerepelt benne.Ennyi lenne gondoltam leírom mert ki tudja:D Na jó én hiszek ebben de te ezt tudod hisz azért vagyok itt.Kíváncsi leszek,hogy hallunk-e ilyen féle hírt! Szia és élvezd a jó időt! Angyal voltam!


     Me megint egy nagyon fura dolgot álmodtam!

 Voltam valahol ahol eléggé fontos lehedtem mint amikor az óriásokrol írtam csak itt most különböző kínzásoknak vetettek alá és ha azokat kibírom valami tag lehetek. Persze kibírtam utánna vég lett az álomnak. Nem értem,hogy miért nem tudok normális dolgokat álmodni miért csak rosszakat.

          Legtöbször a múltban "járok" szerintem vagy előre megálmodok dolgokat de ezt tudod.
Tegnap olvastam egy érdekes cikket ami a szelemmel foglalkozott és kitért az álomra is.
Mégpedig úgy,hogy ha álmodunk ilyesmit a szelemmünk emlékszik rá de nem tudja egyszerre a mai életünket és a múltbelit egy síkra hozni max csak álmunkban. Igaz szerintem jó is ez mert ha emlékeznénk elözző életeinkre ki tudja,hogy milyen következményei lennének a mostani életeinkre.
   
        Kíváncsi lennék arra,hogy te,hogy magyarázod ezeket a múltbéli álmokat!
 
Előre is köszönöm Angyal voltam szia!!

Szia!

Olvasva az írásodat, azt gondolom, hogy ez a mostani álmod nem egy múltbeli álom volt, hanem inkább egy üzenet a tudatalattidtól a számodra.

Én úgy fejteném meg az álmot, hogy mivel azt írod, hogy különböző kínzásoknak vetettek alá, hogy tag lehess, ez lefordítva annyit jelent, hogy nem tudod ELHINNI, hogy SZENVEDÉS NÉLKÜL is válhatsz taggá.

Vagyis van egy olyan berögzült gondolkodásmódod, hogy ha tag akarsz lenni, el akarsz érni valamit, valaki akarsz lenni, akkor szenvedned kell. Ez a berögzült gondolkodás sajnos nagyon elterjedt Európában.

A valóság azonban az, hogy minden egyes ember teremtő erővel és szabad akarattal bír. Tehát ha nincs szükséged a szenvedésre, akkor teremtsd meg magadnak a harmóniát, a békét. Szabad akaratodból dönthetsz úgy, hogy elég volt a szenvedésből és te örülve és boldogan is tudsz fejlődni, és valakivé válni. :)

Ehhez azonban gondolkodásmód váltás szükséges, és a régi, berögzült hiedelmek átalakítása. Ez pedig egy folyamat, ami nem megy egyik napról a másikra. Mindig egyre jobb és jobb lesz, de hónapok munkája, hogy átalakítsad ezt a berögzült hiedelmet.

Többek között ezért is jók a szeptemberi tanfolyamok, mert a most szombati karmaoldós tanfolyam pontosan erről az átalakításról szól. A most vasárnapi pedig az új megteremtéséről. :)

Szép álmokat!

Erika

 

      Ma azt álmodtam,hogy darázsfészekbe nyúlok majdnem de szerencsére időben észre vettem. Reggel nem tulajdonítottam neki semmit sem mert csak úgy gondoltam,hogy egy szimpla álom volt.El is felejtettem volna valószinűleg ha nem történik egy eset. Persze lehet,hogy véletlen vag ycsak már én képzelem be magamnak de ma töbször is láttam darazsat körülöttem.Az is igaz,hogy eddig meg szinte egyátalán nem láttam vagy csak most jobban odafigyeltem erre.

   Nem tudom de érdekes.Legalábbis számomra én azt a következtetést vontam ebből le,hogy minden kis jelentéktelen álmomra oda kell,hogy figyeljek a közeljövőben és a továbbikaban is.

  Szia szép álmokat Angyal voltam!


Szerintem ez az álom semmit nem jelent. Nem kell mindig mindenbe mindent belemagyarázni.

Foglalkozz végre gyakorlati dolgokkal, ne csak elmélettel.

Ezomisztika

   Szia ezomisztika!
 Pár napja azt álmodtam,hogy a pénztárcámban van bőségesen pénz persze csak 10-en valahány ezer forint nem nagy összeg.És ahogy kinyitottam találtam még benne egy 5.000-ft is összegyürve.

Sok ilyenféle álomnak nem tulajdonittok semmit sem mert értelmét sem látom.De gondolom te is így vagy ezekkel.
Szóval reggel persze nem vol benne egy árva peták sem de ezt tudtam is mindegy.
Viszont tegnap elött vettem fel pénzt és elmentünk öcsémmel vásárolni.Miután végeztünk mondta nekem,hogy vegyek neki cigarettát.
Odamentem a pulthoz és legnagyobb megdöbbenésemre mikor jobban belenéztem ott volt az ötezres pontosan úgy összegyürve egy tizezres mellet ahogy az álmomban is.Számomra érdekesek ezek az álmok és nem tudom még mindig,hogy honnan jönnek.

  Amúgy már ithon vagyok a korházból a héten már munkába is állok végre.
Remélem rendeződnek a dolgaim minden féle képpen fölleg az emberek elfogadásával kapcsolatban is.
Ez is érdekes,hogy senkit sem bírok huzamosabb ideig magam mellet elviselni és még is emberekkel szeretek foglalkozni.Lehet,hogy így potolom a társas életet nem tudom.

   Na szia és legyen szép napod!! 
                                            Angyal voltam!!

Legyszi fejtsetek meg hogy mit jelent a szokoar az alomban mert rengetegszer almodom azt...persze mindog tudom, hogy csak alom de azert zavar...van esetleg valami melyebb jelentese, mint az, hogy felek tole? Mert azt en is tudom...sot, a tengertol is felek ugy nagyjabol...a mely viztol. Legyszi segits!

Koszi, Bogyo

Szia! Nekem ez ezek ota tart de van ugy hogy 1 evig semmi aztan visszajon.Irgalmatlan nagy szokar aradatot latok kozelegni felem az tengerbol! Nagyon ilyeszto..Sokszor tudatosan ha almodok es hazban vagyok mar behuzom a fuggonyt hogy ne lassak ki..mert kulonben rogton eloidezem.
Ezt talaltam egy alomfejto oldalon.Hat lehet benne valami! Minden tot!  :)  

A víz az élet központja. Lehet akár a mély, friss tó, folyó, ami életet hoz, vagy az óceán, amiben ez elveszik, barát és ellenség egyszerre. Álomban bármelyik formája jelenik is meg, fontos tisztáznunk a víz szerepét. A víz az álomban erős szimbólum, gyakran az érzések felkiáltójele. Egy csörgedező patak egy réten át nyugodt lehet, de a háborgó óceán a legnagyobb szorongást tükrözi. A víznek szimbolikus, archetipikus jelentése van, - akár életet hoz, akár misztikumot, veszélyt rejteget. Vadászó-gyüjtögető őseink hamar megtanulták, hogy szomjan hamarabb halunk, mint éhen. Sokkal lényegesebb volt azt tudni, hogy hol van a víz, mint azt, merre található élelem. A kereskedelem fejlődésével a víz olyan szükséges bajjá változott, amely az ismeretlen veszélyt rejtette. A vízi utazás veszélyes, bizonytalan volt, a szennyezett víz betegségeket terjesztett, számos utazó életét követelte. Hogy a pozitívumot is hangsúlyozzuk, a víz gyakran az új életet szimbolizálja, és a felüdülést. Ha víz számottevő mértékben és kontrollálható formában van jelen az álomban, akkor ezt a felfogást tükrözi. A kulcs a víz kontrollálhatósága. Ha az álomban tó jelenik meg, látható-e az egész partvonal? Vagy legalább elérhető? Folyón, patakon át tudnánk-e kelni? Ezek mind a víz kontrollálhatóságának jelei. A víz eme formájában gyakran a megújulást jelenti. Az utazás frissítő hatása is figyelemre méltó. Ha az álmodó például egy csónakban utazik, előreláthatóan egy pihenő időszak következhet. A kontrollálatlan víz a gyötrelem jele. Határok nélküli víz a körülmények kontrolnélküliségére utalhat.

Bocsi a hibakert..gyorsan irok.. szoval a minden tot az minden jot akar jelenteni! de igazabol temaba vag ugy is ahogy elirtam...semmi sem veletlen ?  :)  A to partokkal vegulis jot jelent a leiras szerint szoval,minden tot neked:) haha

     Elösször is Boldog Újj évet és sikerekben gazadg évet kívánok neked és mindenkineka  ki ide jár!!

   Magamról annyit,hogy már nme vagyok korházban a héten már munkába is állok és lett egy barátnőm akinél voltam szilveszterezni is!!
  Remélem,hogy te is jól vagy és,hogy müködik újra  afórum.

     Szia Angyal voltam!

Szia Angyal!

Gratulálok Neked, és NAGYON NAGYON BOLDOG Újévet Kívánok!!! Remélem, hogy az egész éved ugyanolyan jó lesz, mint ahogy kezdődött!!!

Tényleg örülök, hogy sikerült magadra találnod, és remélem, hogy azért néha visszajössz a pozitív élményeidet is elmesélni. :)

Sok puszi Neked és a barátnődnek is így ismeretlenül is.

Erika

Az álmodtam, hogy nagyon szerelmes lettem. . . éreztem belülről az a boldogságot, hatalmas szerelmi érzést amit  kb. 10 éve  már nem  . . . .Láttam a Fiút, de nem igazán emlékszem rá. A jelenben történt a történet 2011.-ben játszódhatott, mégis álmom végén egy lapra felírt dátumot és nevet láttam:   SADA  vagy SABA (? D v.B. erre nem nagyon emlékszem)1812. 09. 17. . . . .

Nem tudom mit jelenthet . .

Nagyon várom a segítségetek, egyszerűen nem tudom , h mit jelenthet , esetleg csak reménykedem a jelentésében ...
Előre is köszönöm szépen.

Kedves Manókácska!

Először is elnézést, hogy csak most reagálok, de nem néztem a fórumot, és csak most láttam, hogy írtál. :(

A SADA / SABA nem tudom mit jelent, talán egy helyiség nevet.
A dátum pedig nagy valószínűséggel arra utal, hogy a fiúval akkor találkoztál, (nem biztos, hogy először, de az az esemény hat ki a jelenedre) azóta van megoldandó karmikus kapcsolatod vele.
Ennél többet erről nem tudok írni, de ha fontos, akkor úgy is jön majd még elő információ a tudatalattidból. :)

Sok sikert! :)

Ezomisztika

Tudom, hogy már tengernyi víz lefolyt a Dunán, de most látom, hogy erre anno reakció jött, amit szó nélkül hagytam. Eddig :D

Szóval:
1. Ha igy vesszük, akkor igen, kihatnak a bolygók az álmainkra, de mivel akkora a közvetetség, én mégis azt mondom, hogy a személyiségünk, gondolataink hatnak, a bolygók csak ki-be kapcsolgatják ezeket, így nagyon áttételes, hogy a bolygók okoznák, hogy éppen milyet álmodunk. Tehát azt nem mondthatjuk, hogy most olyan állásban van a Mars, hogy csak rosszat álmodhat mindenki, mert van akiből jót hoz ki a Mars, van akiből rosszat, van akiből épp semmit.

2. A mindenkinek több személyisége van, tehát mindenki skizofrén kijelentés több helyen sántít.
Először is a skizofrén nem keverendő össze a többszörös avagy multiplex személyiségzavarral. A skizofrénia az, mikor a gondolat, érzés, és a tett nincs egymással összhangban, nincs kapcsolata a személynek a külvilággal, arról lehasította magát. Elég jól le vannak részletezve rengeteg oldalon e betegségek, így nem mélyednék itt bele, mert nem erről szól az oldal és a téma.

Az asztrológiai több énállapot viszont jó dolog, egyszerűen csak több eszköz van a kezünkben, amikkel reagálhatunk a világ történéseire. Alapból mindenkinek megvan a jól bejáratott (viszont sokszor nem a legkevésbé problémásabb) énállapota egy-egy helyzetre. Kellő önismerettel azonban már akár válogathatunk is, hogy mikor melyiket rántsuk elő a tarsolyból (ez rohadt nehéz, de nem lehetetlen!!!!)

És egyébként: olyan, hogy teljesen normális ember, olyan nincs, mindenki neurotikus valamilyen szinten, egyébként robotok lennénk :D

Szia! :)

Egyetértek veled, főleg az utolsó mondatoddal! :)
A skizofrénia nem az amikor valaki több síkon mozog egyszerre, csak nem tudja, hogy éppen hol van?
Gondolok itt arra, hogy beszél valakihez, aki fizikai szinten nincs is ott, azonosul vele, így átveszi annak személyiségét?
Mert én így értettem a skizofréniát, nem orvosilag. :)

Szép napot!

Sziasztok!

Engem 2 hónapja elhagyott a férjem. Azóta nagyon sokat imádkozom és elkezdtem templomba is járni. Arra kértem a Jó Istent, hogy jöjjön haza a férjem és küldjön Angyalokat akik segítenek a férjemet hazavezetni és mellettem álljanak. Kértem a Jó Istent, hogy álmodjak egy Angyallal ha visszajön a férjem, hogy tudjam meghallgatta a kérésemet. Miútán a férjem elhagyott egy sötét erdőben éreztem magam amiből nem találom a kiútat. Eggyik hajnalban miútán megetettem a 18 hónapos kislányomat és visszaaludtam, azt álmodtam, hogy egy erdőben fútunk hárman és nem találjuk a kiútat. Volt egy nagy kapu azon bementünk, de éreztem, hogy ez nem jó. Bántani akartak. Elszaladtam. Útána emberek akartak bántani, hogy én gonosz vagyok és mondtam nekik, hogy nem én jó vagyok és meg is mútatom, hogy én egy Angyal vagyok és nem bántok senkit.
Szerintetek?

Szia!

Azt javaslom, ne ragaszkodj ennyire a férjedhez, mert lehet, hogy vár valahol valaki, aki jobban értékel és szeret mint Ő! Imádkozhatsz, hogy jöjjön vissza, de ha Isten terve az lenne, hogy együtt maradtok, akkor el se ment volna.

Az álmod azt a félelmet tükrözi, ami benned van. Meg kellene próbálnod az életedet egyedül felépíteni. Gondolom nem ezt a választ vártad, de sanos ez a helyzet. Hagyd menni a férjedet és találj valakit akivel boldog is lehetsz!
Sok sikert az új életedhez!