ALTERNATÍV HÍREK

A világban folyó vakcina business és annak káros hatásainak leleplezése elkezdődött...
https://napitema.blogspot.com/2021/05/nem-soka-veguk-lesz-dr-reiner-full...

https://www.bitchute.com/video/E7i1P0Y4ascX/
Mi van a vakcinában?
https://orvosokatisztanlatasert.hu/mikor-es-mi-van-a-vakcinakban-valojab...
Panaszlevél minta az alapjogok megsértése miatt
https://orvosokatisztanlatasert.hu/alapveto-jogok-biztosahoz-panasz-level

Ingyenesen panasz nyújtható be az Alapvető jogok Biztsához. Bár kell hozzá név, állandó lakcam és postacím megadás, lehet kérni, hogy ne fedjék fel a benyújtó kilétét, így "névtelenül" lehet panaszt tenni, akár e-mailen keresztül is. Ha szeretnéd, hogy történjen is valami, akkor ezt tudod tenni. NE várjunk arra, hogy valaki majd helyettünk megoldja.
http://www.ajbh.hu/elerhetosegeink
http://www.ajbh.hu/panasz-benyujtasa
panasz@ajbh.hu
Panasz levél minta kiegészített
www.ezomisztika.hu/files/Panaszlevel.docx

Úgy tűnik, jelenleg ez lehet az EGYETLEN megoldás...

Álmok Bevezető

Ebben a menüben az álmokkal foglalkozom, azok fajtáival, szimbólumaival, valamint az álomfejtés alapjaival.

 

Mi történik amikor álmodunk?

Az álom hasonlatos a halál utáni létezéshez. A különbség csak annyi, hogy amikor valaki meghal, akkor a lelke végleg kiszáll a testéből. Amikor álmodunk, a lélek akkor is elhagyja a testet, de állandó összeköttetésben marad a testtel és fenntartja annak funkcióit.

Álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba látogatni, időutazásokat tenni, bepillantani a jövőbe, megoldani problémákat, feldolgozni eseményeket, illetve rengeteg tapasztalatot gyűjtünk.

Az álmok nagyon fontos információkat hordoznak magukban! Éppen ezért az álmoknak sok fajtája ismeretes, de ezekről majd a következő részben fogok bővebben beszélni.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy amikor alszunk, akkor a tudatalattink kommunikál velünk, és mindenféle információval lát el minket, amiket aztán ébrenlét állapotban felhasználhatunk, hasznosíthatunk. Ebből a szempontból az önmegismerés egyik nagyon fontos eszköze.

Mert hiába materialista gondolkodású valaki, akkor is vannak álmai, és akár tetszik neki akár nem, amivel ébrenlétben nem foglalkozik, az álmok formájában fog felbukkanni.

Gondolkozzatok el azon, vajon miért a materialista, pénzközpontú, stresszes vállalkozók, üzletemberek leginkább azok, akiknek alvászavaraik vannak, illetve rémálmok gyötrik őket?

Mert amivel nem foglalkoznak ébrenlétben, azt megkapják álmukban! A tudatalattinak ez a feladata, és ezt tökéletesen el is látja.

Az álmok birodalma a tudatalatti birodalma. Akkor ugyanis a tudat kikapcsol, és átadja helyét a tudatalattinak. Ezért a félelmek rémálmok formájában testesülnek meg, főleg, ha a való életben szőnyeg alá söpörjük őket, és nem veszünk róluk tudomást.

A tudatos álmodás arról szól, hogy bár a tudatalatti birodalmában vagyunk, mégis képesek legyünk bekapcsolni elménket, kiértékelni az ott tapasztalt dolgokat, információkat, és szükség esetén, egy hosszú folyamat során át tudjuk írni a tudatalatti programozásunkat is.

Jó tudni, hogy az elmének hatalma van a tudatalatti felett. Egyedül az elme képes átírni a tudatalatti programokat!

Az álom azonban a tudatalatti birodalma, így fontos információkat közöl számunkra saját tudatalattink tartalmáról.

Ha már megtanultuk a tudatos álmodást, akkor álom állapotban képesek vagyunk más dimenziókba utazni, tapasztalatokat szerezni. Ezt hívják asztrálutazásnak.

Mint látható, az álmoknak fontos szerepük van az ember spirituális fejlődésében. Nem szabad elhanyagolnunk ezt az oldalunkat sem.

Mert mindennek a kulcsa a harmónia megteremtése. Nem csak a tudatos dolgokkal, hanem a tudatalatti tartalmakkal is szükséges foglalkozni, hogy az egyensúlyt megteremthessük magunkban. Ennek módszere a meditáció.

 

Szerző: Sztojka Erika (ezomisztika)

cikkek: